Szerintetek ilyen hanggal lenne esélyem tvs tehetségkutatón?
Oda fiatal is vagy.
Most gondolj bele, akkor mikor érettségizel?
Nagyon rossz fiatalon belecsöppenni ebbe.
Szóval várj pár évet és keress egy másik énektanárt. Tanulj hangszeren is, ez mind fejleszt téged az élet minden területén, de 18 éves korod előtt ne menj a médiába, mert hosszútávon előnyöd ebből nem lesz.
Na, annál jobb :)
Akkor is keress egy másik énektanárt, és várj még 2 évet, mielőtt az X-faktorba mész :)
Azért megpróbálhatod, ott legalább szakértőbb fülek hallgatnak meg.
És mint mondtam, ez nem jó minőségű felvétel, tehát nehéz pontos képet alkotni.
Kezdj el mások előtt énekelni, az ő visszajelzéseik biztos segítenek majd.
Szerintem énekelj sokat és van esélyed,,miért ne lenne.
Hallottad kik nem kerülnek be,,szóval akár meddig jutsz az neked legyen siker élmény,,,HAJRÁ KICSI LÁNY!!!!
Pedig hidd el nekem ezzel csak ártasz magadnak.
Ha ezen a pályán maradsz, akkor elhanyagolod a tanulmányaidat, de ezzel buktál egy hatalmasat, mert kb. 3évig beszélnek rólad, utána a fene sem fogja tudni ki vagy, de ekkora a tanulásból már kiestél.
Ha pedig ez nem érdekel, akkor meg kár az egész,hiszen odaveszik az egész.
Ha idősebbként mész, akkor tanultál is, és el is érted a vágyadat, nagyobb eséllyel is, mert akkor már sokkal ügyesebb leszel.
Csúszkál a hangod valóban, a zongorát ne hagyd abba, énektanár, szolfézs, ezt a számot felejtsd el.
Sokat számít a jó dalválasztás, minden azon múlik. Legalább 3-4 ütős dal kell amivel jó vagy, amivel be tudsz nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!