Mi a véleményetek a Nightwish új számáról?
Jól hallod, valóban hasonlít valamire, mondhatni plágiumot követtek el ebben a számban. Amikor először meghallgattam a 'Storytime'-ot, kb. 1 percig törtem a fejem, ohhh hol hallottam már én ezt a dallamot. Aztán beugrott, az Arise From Thors egyik száma kezdődik ugyanígy, pontosabban a 'Dreaming'. Láttam fórumokon h közben mások is felfedezték ezt a hasonlóságot, úgy h nem tudom h mi sül majd ki belőle. :)
Ha kekec vagyok, Tarja egyik számában is van egy hasonló szintű lenyúlás, bár ott nem annyira feltűnő. :)) Ott meg a 'Little Lies'-ban vannak részek amik a Celldweller - 'Tragedy' számában van (Bee Gees feldolgozás).
De a kérdésnél maradva, tetszik a szám, és várom az új lemezt, december elején jelenik meg ugye?
Köszönöm az eddigi válaszokat !
nekem is tetszik egyébként :)
Igen, december elején jelenik meg elvileg.
Nekem is tetszik és december 2. az albummegjelenés itt Európában, kivéve ha finn vagy norvég vagy, mert akkor nov.30.:) A számelőzeteseket hallottátok már? Jónak ígérkezik..:)
koncertjegyeket is megkaptam(Y).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!