Kik vagy mik is a punkok?
12-16 ev koruliek valasza erdekelne
koszi elore is
ezt nem értem :)
miért a 12-16 évesek válaszai érdekelnek, mikor a nagy részük követ egy stílust, és fogalma sincs mi az, vagy amennyi van, az általában téves információ? :)
én azért leírom neked kik a punkok:
A punk egy rendszerellenes zenei mozgalom, amely 1974-1975 táján alakult ki (habár átmeneti formái már évekkel korábban is léteztek) olyan együttesek, mint a Ramones, a Sex Pistols, a The Damned és a The Clash zenéjével.A fogalmat gyakran használják a zenei mozgalomhoz kapcsolódó divatirányzattal, ideológiával és szubkultúrával, vagy akár a tiszteletlen („csináld magad”) hozzáállással kapcsolatban is.
A punkok azok az emberek akik ehhez a szubkultúrához tartoznak, és punk zenét hallgatnak.
Szia
A punk egy rendszerellenes(lázadó) zenei mozgalom, amely 1974-1975 táján alakult ki.Sajátságos viseletük(öszefirkált cuccok kopott fölhajtott kiszakadt farmer stb...)és zeni stílusok van. Általában bandában járnak. Gyakorlatialg lázadók akik ki akarják fejezni különcségüket.Ellentétük a jobboldali beálítottságu skin és boon headek am azért érdekes mert egykor egy és ugyan az volt a két csoport. Ha érdekel még valmi konkrétan kérdezz nyugodtan.
16/F Egy ultra srác...
az én olvasatomban, a punkok azért punkok, mert ....ezt már leírtam.
te akkor mit hallgatsz, vagy mit csinálsz, ami miatt punk vagy ?:)
Hát mostanában már franc se tudja...
Eredetileg az volt, amit már leírtak, csináld magad ruhák, elég különleges figyelemfelkeltő külső... Meg hát a zene...
Mostanában megmaradt a külső. De tele vannak a rockboltok punk cuccokkal, amiket ŐK eredetileg maguknak csináltak... Mist már mindegyik punkon bolti cuccok vannak. Ettől függetlenül nekem mondjuk nagyon tetszik ez a stílus, még ha nem is olyan igazi punkok. (De szerintem még mindig jobbak mint akik régen hetekig nem fürödtek)
A zene meg rengeteg ágra oszlott... Ha engem kérdezel, a Sex Pistols olyan elmegy kategória, az Expolited-et nem szeretem, az olyasmi mint egy metál (Mondjuk ÉN a metált is szeretem, de ez spec. nem tetszik)van még ugye a Pennywise meg hasonlók... Ez a klasszikus punk zene.
Aztán ott van a Skate Punk- egyik nagy kedvencem, amit a deszkások hallgattak, eredetileg kaliforniában fejlődött ki.. Olyan együttesek mint az Offspring, NofX, Green Day (Néhány számuk még beletartozik ebbe a kategóriába, a nagyja már pop, de pl. a Jesus of Suburbia egész Sk8 punkos) Blink 182, Sum 41, meg hasonlók... Általában a Punk Rock elnevezést használják erre is mostanában.
Van a ska punk, Goldfinger, Locos meg hasonlók, ez egy skas beütésű punkzene..
Meg ugye pop-punk, ami egy elég tág fogalom, mert a sk8 punkra is szokták mondani hogy pop-punk, ebbe tartozik a Green Day egyértelműen. Viszont van a másik vége, Avril lavinge RÉGEBBI (Pl. Skater Boy) számai is ide tartoznak. Elég gázos ezt bármilyen punknak nevezni, de hát ez van...
De ha a hivatalos leírást akarod tudni, akkor ajánlom a Wikipédiát.
kosz szepen de azert akartam hogy 12-16 ev koruliek irjanak mert tudom hogy nem tudjak hogy kik is igazabol a punkok.azt szertnem tudni hogy ok mit gondolnak hogy mibol is all ez.
en tudom hogy kik a punkok...es barki tudja ha beirja a wikipediaba...
olyan valaszok erdekeltek volna amit maguktol irnak a gyerekek....de most mar elolvasshatjak itt (a felet kb. nemertik persze) ... de azer kossz...normalis valaszt mostmar nem fogok kapni,vagyis olyat ami nekem kene :-j
vicces ezeket olvasni.
a punknak manapság már nincs értelme, szeretheted, de felesleges úgy öltözködni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!