Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Slipknot-ról?

Mi a véleményetek a Slipknot-ról?

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 11:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%
16:55 tolod
2010. jan. 10. 15:44
 12/27 anonim ***** válasza:
89%
A slipknot a világ legjobb bandája, imádom őket. Régebben csak Stone Sour-t hallgattam, de a Slipknot jobb. A fiúk nagyon édik, és Corey-nak van a világon a legjobb hangja.
2010. febr. 11. 20:30
 13/27 anonim ***** válasza:
21%
Az utolsó albumuk egy emos, ócska lemezre sikeredett. A régi, Iowa érájú számaik a legjobbak. Most pedig egy eldivatosodott banda. Kezdenek olyan lenni, mint a Backstreet Boys maszkban. A végén már csak pop zenét fognak nyomatni. Ráadásul egyre hülyébben öltöznek. Jobb volt a vegyvédelmi overállos ruhájuk.
2010. márc. 19. 10:21
 14/27 anonim ***** válasza:
89%
A régit szerettem. Ez az all hope is gone elég gyenge lett. A vol. 3 közepes. Az IOWA viszont odab*sz!
2010. ápr. 11. 23:00
 15/27 Thurston ***** válasza:
80%
Pedig a Vol.3 kábé milliószor sötétebb és elvontabb téma volt, mint az Iowa. Nem is beszélve arról, hogy azon volt a legtöbb eredetinek mondható zenei megmozdulásuk.
2010. ápr. 11. 23:02
 16/27 anonim ***** válasza:
1%
Lehet hogy igazad van, de nekem akkor sem tetszik a Vol.3 az okból kifolyólag, hogy Corey nem teljesít rajta olyan jól...szerintem. Persze ízlések és pofonok
2010. ápr. 18. 23:00
 17/27 Thurston ***** válasza:
89%
Hogyne teljesítene jól? Olyan énektechnikát tanult ki, amit rjata kívül nagyon kevesen tudnak csinálni. Nem csak úgy üvölt, ahogy a torkán kifér, mint az előző albumokon... Ezt bizonyítja az is, ha megnézzük, hogy a tiszta énekhangja is sokkal kiforrottab lett.
2010. ápr. 18. 23:03
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagyok:D:D:D Az isteneim
2010. jún. 23. 23:14
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Imádom őket, ezen nőttem fel, tribal S-t is magamra varrattam. Iowa a best, vol.3 csalódás bár miután elkezdtem nézegetni gitáron nagyon megtetszett, jó technikás. AHIG nagyon tetszett mert megint iowás lett a hangja:D(vis fogjuk rá) ami a vol3 után nekem kielégítő volt. Corey egy nagyon nagyon jó énekes, bár be kell vallani, hogy sajnos koncerten már nem tudja nyújtani azt, mint egy Iowa időszakban előadott people=shit
2010. aug. 17. 22:33
 20/27 anonim ***** válasza:
86%

imádom őket

legjobb album az iowa meg a slipknot...

amugy ez melyik számuk?

http://www.youtube.com/watch?v=PgtwQzl9_sg&feature=related

2010. szept. 19. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!