Zene az szerintetek amit a Black Eyed Peas csinál/csinált mostanság?
Nem tudom hova ferdültek el, de egyszerűen a színes hangzású csapatból egy tömeg disco zenét csináló csapat lett...
Kinek melyik tetszett/tetszik és miért?
Will.I.Am munkássága pedig minősíthetelen...
Vélemények a csapat zenéjéről régen és most
+ Will.I.Am csapaton kívüli munkájáról:
Köszi
Köszönöm!:-)
Várok még hasonlóan őszinte megnyilvánulásokat!!
Borzalmas amit manapság csinálnak. Érthetetlenné torzított,énekhangnak semmiféleképp nem nevezhető robotrobi hangok egymás után. Mintha valami hi-tech idióta űr zene lenne. Idegesítő,zenének nem mondható zaj.
Régen elég normális zenét csináltak. Nekem a "My humps" volt a kedvencem anno. Fergie meg nem volt rossz szólóban.
Ott is volt jó anyag... "Fergalicious" meg a "Glamorous"
De akkor miért van ekkora sikerük?? Mert már "jól bejáratott" nevük van??
További véleményeket is szívesen fogadok!
Ellenérveket is !(ha létezik olyan!)
régen kegyetlen jók voltak és szerintem ma is elég jók. nekem fergie a kedvencem és nélküle nem érne semmit az egésze. azért van ekkora sikerük, mert a mai fiatalok ilyen zenéket szeretnek és ők még egy igazán jó banda a többihez képest
ennyiből lehet fikázni david guettát, alexandra stant meg edward mayát akinek a zenéje szerintem minősíthetetlen mégis nagy sikere van
a black eyed peas úgy jó ahogy van. mondjuk én annyira imádom őket hogy szinte már mind1 milyen zenét csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!