Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagyon jó a hangom és imádok...

Nagyon jó a hangom és imádok énekelni de nem merek a suliba kiállni Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Itt a városba nem merek mert félek hogy kinevetnek.Máshova ahol nem ismernek szívesen megyek énekelni de itt félek mit csináljak??
2011. szept. 21. 18:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ugye viccelsz, nyilván nem azért kért a főnöknőd, hogy énekelj, mert béna vagy! NE szalaszd el ezt az alkalmat, ez is egy lépés lehet előre, az előtted álló hosszú úton (ha komolyabban is szeretnél vele foglalkozni). Nem tudom, értesz-e angolul, mutatnék egy vidit, csak ott angolul beszélnek.
2011. szept. 21. 18:37
 12/16 A kérdező kommentje:
2011. szept. 21. 19:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Wow, Adele-t nagyon szeretem...
2011. szept. 21. 19:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Durva orrhangod van és nem túl jó a technikád. Menj énektanárhoz, mert egyébként jó adottságaid vannak.
2011. szept. 21. 19:18
 15/16 mbalage ***** válasza:
95%

Először is, szerintem nincs semmi baj az énekléseddel!

A problémád nem is zenei jellegű, hanem pszichológiai: hiányzik az ÖNBIZALMAD, ahogy egy korábbi hozzászóló is leírta.

Sajnos ezt a problémát senki sem tudja helyetted megoldani, és önmagától sem fog elmúlni. A te helyzetedben az én 36 éves fejemmel két megoldást látok megfelelőnek:

1.) Elhiszed magadról, hogy tudsz énekelni, összeszeded a bátorságodat, holnap kiállsz az osztály elé, és VÉGIG énekelsz egy dalt. Fontos, hogy ne hagyd abba, bármi is az azonnali reakció! Ez esetben jó eséllyel sikert aratsz, esetleg közöny fogad, de a beégés szinte kizárt.

2.) Nem állsz ki az emberek elé, és soha nem lesz belőled énekesnő.

Talán mondanom sem kell, én melyik megoldást választanám...

2011. szept. 21. 23:59
 16/16 anonim ***** válasza:
89%

1. Nincs "nagyon jó" hangod.

2. Ezt a videót már legalább 3 kérdésben közzétetted.

2011. szept. 22. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!