Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Minden idők 10 legjobban...

Minden idők 10 legjobban eltalált dala?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy melyik dal lett úgy eltalálva,hogy kiállja az idők probáját,szeretheted,vagy nem,de azt momdod rá igen! Nem baj,ha nincs 10 kiváncsi vagyok,bármilyen stilusba.Szóval melyik dal lett nagyon eltalálva???
2011. szept. 16. 23:02
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
2011. szept. 17. 21:02
 22/33 anonim ***** válasza:
2011. szept. 17. 21:13
 23/33 anonim ***** válasza:

Meghallgattam mindkettőt.Igen az Oscar Benton dalát felismertem ahogy írtam is,mert láttam a filmet.De nem volt akkora sláger mint pl: a we are the world dal.

A school dalt is meghallgattam de az most sem mond semmit.

Aki a Bon Jovi számát linkelte be az is jó szám,és az is olyan dal amit legalább egyszer hallotta az ember.

2011. szept. 17. 21:19
 24/33 A kérdező kommentje:
Azért az jó,hogy nő létedre meg ennyi idősen szereted a zenét.Oscar bentont nem verték annyira nagy dobon,de elmondhatom nagyon jó,van tőle pár albumom.Látod nekem nem jön be a we are the world,de nagy szám volt tény.
2011. szept. 17. 21:57
 25/33 anonim ***** válasza:

Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama

Steppenwolf - Born to be wild

Jhonny Cash - Ring of fire

Jimmy Hendrix - Crosstown traffic

Janis Joplin - Mercedes Benz

Red Hot Chilli Peppers - Under the bridge

Scorpions - Wind of change

Fools Garden - Lemmon Tree

Alice Cooper - Poison

Van Halen - Jump

Poison - Every rose has its thorn

Sajna nem tudok teljesen elvonatkoztatni a saját stílusomtól, de sztem ezek a dallamok nagyon sok embernek ismerősek, még akkor is ha így elsőre olvasva nem ismerős az előadó neve vagy a szám címe.

2011. szept. 18. 21:57
 26/33 anonim ***** válasza:

ma 21:57-nek

Meghallgattam amiket írtál,hátha emlékszem rájuk,csak névre /címre nem ugranak be.Talán valamelyik szám a fiatal korom nagy slágere is lehetett..Hát,igen! Csak jönnek a régi emlékek :)

Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama (nem mond semmit..nem ismerem őket,de nem rossz dal,de nagy sláger biztos nem volt,mint amire a kérdező gondol.)

Steppenwolf - Born to be wild (ezt sem hallottam még)

Jhonny Cash - Ring of fire (Imádtam,Johnny Cashnak van még pár száma ami még sikerebb lett.Külön öröm számomra,hogy szombatonként Johnny Cash előadás van a pub-ban ahol az egyik srác istenien tudja énekelni a dalait..)

Jimmy Hendrix - Crosstown traffic (Tőle anno annak idején inkább a "no woman no cry" című dala futott be..Még ma is megállja a helyét ez a dal.

Janis Joplin - Mercedes Benz (Ő is az egyike azoknak akiknek piszok jó hangjuk volt,de hamar meghaltak,és megfosztottak minket a további jó daloktól..De neki is a legjobb időt álló dala A "Cry Baby" amit nagyon sok film betétdala is.(Kutyám Jerry Lee-nek is pl)

Red Hot Chilli Peppers - Under the bridge (jó együttes.Ennél vannak jobb számai is,de ők tényleg tudnak alkotni,szeretem őket.)

Scorpions - Wind of change (Az egyik kedvenc dalom volt!Az iskolában amikor általános voltam állandóan ez ment a kazettás magnóból)

Fools Garden - Lemmon Tree( na ez amit olvasva fogalmam sem volt,hogy mi az,de hallgatva beugrott.De ha őszinte akarok lenni akkor a hupikék törpikék verziója ugrik be

Alice Cooper - Poison (hallottam,de hogy időtálló lenne???Inkább csak egyes emberek zenei ízlésének felel meg..

Van Halen - Jump (jó együttes volt,és régen néha ment pár dala a rádióban,de nem érte el azt a hatás amit mondjuk a Scorpions vagy AC/DC..

Poison - Every rose has its thorn (ők nem ismerősek,de ránézésre,dallamra egy kicsit a Guns N' Roses-ra emlékeztetnek..Mintha utánoznák őket..De nem,mert a posion együttes 1983-ban alakult míg az utóbbi 1985-ben..De ez a dal tényleg nem rossz..

Bocsi,hogy elemzem,de jó hallgatni,hogy valamikor én és a velem egyidős korosztály mire bulizott,vagy mi volt a nagy sláger.

39/N

2011. szept. 18. 23:09
 27/33 anonim ***** válasza:

Nem gond hogy elemzed :D

A Sweet Home Alabama-val és a Born 2B wild-al mondjuk megleptél. Alice Coopert újabban adják a magyar rádiók, ezért gondolom hogy csak kiállta az idő próbáját :) Persze nyilván nem ismerheti/kedvelheti mindenki.

2011. szept. 18. 23:37
 28/33 anonim ***** válasza:
NO AKKOR ÉN SZERINTEM MICHAEL JACKSON BILLIE JEAN ÉS A THRILLER-JE, ÖRÖKZÖLD!!!
2011. szept. 20. 20:47
 29/33 anonim ***** válasza:

Ez például egy nagyon időt álló szám, bár én sose szerettem: http://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4&ob=av2e

Válaszom a 16:27-es kommentre:

Az evanescence-t szerintem pont mindenki ismeri a nagyszüleinken kívül. Szóval mégis jó példát hozott.

2011. szept. 20. 21:27
 30/33 anonim ***** válasza:

Meg ez, kb. 25 éve folyik a csapból:

http://www.youtube.com/watch?v=JC_8ryCVSsY

Kimondottan rühellem, pedig biztosan nem olyan rossz, ha ennyi éve sláger :)

2011. szept. 20. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!