Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Minden idők 10 legjobban...

Minden idők 10 legjobban eltalált dala?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy melyik dal lett úgy eltalálva,hogy kiállja az idők probáját,szeretheted,vagy nem,de azt momdod rá igen! Nem baj,ha nincs 10 kiváncsi vagyok,bármilyen stilusba.Szóval melyik dal lett nagyon eltalálva???
2011. szept. 16. 23:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Az ember általában a kedvenceit írja le,amire azt mondja hogy "eltalált dal"

Amit felsoroltak,bizony van ami tényleg eltalált pl: ABBA dalok,Beatles:: yesterday vagy a We are the world dal..Az Európa anno annak idején hatalmas sláger volt,és ma is bármikor le lehet törölni a port a lemezről és újra a slágerlisták élére lehet tenni..Nagyon sok dal van,így képtelenség felsorolni..De az tény,hogy az igaz ütős eltalált dalokat inkább a régiek közül tudsz válogatni..Mintha a mai zenekarok,énekesek nem tudnának valami igazit csinálni..

Én is sorolhatnék jó párat. PL: Piramistól a "Ha volna két életem"

vagy az Eddától a "kör" vagy Cranberries-től a zombie...és még sokan mások..

De a maiak közül nem igazán jut eszembe bármi is..

Talán én is Amy Winehouse-t tudom említeni úgy hogy nem rajongtam érte..de ő elkapott pár számot ami az ővé,és nem felújított,másolt..Vagy Pinknek is van 1-2 jó száma ami ott van.

Így végtelenségig lehet sorolni hogy melyik a legütősebb dalok,mert az ember a saját zenei ízlésvilágát sorolja fel..

Nekem például semmit nem mond és soha nem is hallottam

Oscar Bentont vagy Lynyrd Skynyrd,és fogalmam sincs kicsodák Marvin Gaye vagy Alannah Myles vagy Joan Jett...de gondolom mások is így vannak ..Lehet hogy valaki meg azt mondja hogy ő meg sosem hallott a Cranberries együttesről vagy Pinkről..

39/N

2011. szept. 17. 13:01
 12/33 anonim ***** válasza:

Most lepontozhattok,de nekem akkor is ez a dal lesz örökre 'eltalálva'.=))

http://www.youtube.com/watch?v=3YxaaGgTQYM&ob=av2e

2011. szept. 17. 16:19
 13/33 anonim ***** válasza:

ma 16:19

Ha le is leszel pontozva nem azért mert jó vagy rossz számot linkeltél,hanem azért mert nem a kérdésre reagáltál..Nem az a kérdés,hogy mi a kedvenced,hanem hogy melyek azok a 10 legjobb dalok amik az dők próbáját kiállják.

Ilyenkor jönnek elő azok a dalok amiket mindenki hallott még akkor is ha nem szereti vagy szereti az adott együttest vagy énekest.

Ilyen a Louis Armstrong dala,vagy akár a Europe együtte dala is..Vagy a top gun zenéje a Berlin egyttestől a "Take My Breath Away" dala..Ezeket mindenki hallotta legalább egyszer..

Amit te linkeltél az a te imádott dalod..(ezzel nincs is gond) de nem mindenki ismeri,nem mindenki hallotta így nem is ehet a kérdéshez viszonyítani..vagyis nem állta ki az idő próbáját..

2011. szept. 17. 16:27
 14/33 anonim ***** válasza:

Pachelbel Kánon D-dúrban.

http://www.youtube.com/watch?v=JvNQLJ1_HQ0

Furcsának hathat, magam sem vagyok értő hallgatója komolyzenének.

Viszont még ma is minden második sláger ennek a műnek a motívumaira épül.

http://www.youtube.com/watch?v=JdxkVQy7QLM

2011. szept. 17. 17:33
 15/33 anonim ***** válasza:

We are the world

Queen- Bohemian Rhapsody

Michael Jackson- Thriller

The Beatles- Yesterday

Whitney Houston- I Will Always Love You

Guns N' Roses- Sweet Child O'Mine

John Lennon- Imagine

Jimi Hendrix- Hey Joe

Bob Marley- Three Little Bird

AC/DC- Highway to Hell

Elvis Presley- Jailhouse Rock

Ezek a zenék kiállják az idő próbáját, erre mérget vehetsz :)

2011. szept. 17. 17:34
 16/33 anonim ***** válasza:

ma 17:34

Na erről beszéltem az egyik írónak..Amiket te felsoroltál vannak akik nem tartoznak a kedvenceim közé de mégis egytől egyik olyan dalok amiket mind hallottunk és tényleg jók.

PL: én nem szeretem az AC/DC együttest.de ez a szám ott van..ez nekem is bejött.

2011. szept. 17. 19:13
 17/33 A kérdező kommentje:

Igen a kérdés nem kedvencekről szól,hiszen az van ezer,hanem arról,amit esetleg nem szereted,de elismered,hogy igen.Kedves hölgynek üzenem talán mégis ismeri Oscar Benton dalát,hallgassa meg! Egyébként Alain Delon Egy zsaru bőréért cimü film hires betét dala.

Akkor megint írok egyet:Supertramp - School

Pedig nekem ez a számuk jobban tetszik:It doesn't matter

2011. szept. 17. 19:34
 18/33 anonim ***** válasza:

Zsaru bőrért című dalra emlékszem! Azt hallottam már( a filmet is láttam) így már tudom ki az a Oscar Benton..(bár a neve most sem mond semmit,de ezek szerint egy számát ismerem.) Na igen az ő dala is időálló.

A másik dalt a Supertramp - School sosem hallottam..így ezt is inkább saját ízlésvilágba sorolnám mint időálló dalnak..

2011. szept. 17. 20:00
 19/33 A kérdező kommentje:
Pedig a korodat nézve őt is ismerned kéne,mármint a dalt.Nemcsak az számit,hogy ismert,hanm az,hogy tényleg el lett találva.Nincs is lehetőséged belehallgatni,mert akkor beugrana.
2011. szept. 17. 20:56
 20/33 A kérdező kommentje:
2011. szept. 17. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!