Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egyik osztálytársam szerint...

Egyik osztálytársam szerint Fluorék zenéje sokkal jobbak mint a régieké (pl: Bikini, Hobo Blues Band) Ti mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 20:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
26%
nyilván van száma amin rajta van a hangján az autotune elég keményen, de ha kicsit is utána néznél annak akit szidsz tudnád, hogy bizony van hangja.
2011. szept. 15. 13:22
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Jó, utolsó... akkor mutass már nekem egy olyan számot, amiben ténylegesen énekel és egy korrektül megírt, normális zene. Ne ilyen 2 szót ismételgetős vacak legyen, hanem ami tényleg rendelkezik mondanivalóval és lehetőleg minél nagyobb hangterjedelmet mutasson be.
2011. szept. 15. 13:32
 13/27 anonim ***** válasza:
82%

http://www.youtube.com/watch?v=lnmY2srJ6uI

Én nem az utolsó vagyok, de szerintem nem a slágerek alapján kell megítélni az énekeseket. A gépzenére van kereslet, ezért azokat tolják az emberek orra alá. De vannak olyan zenéi is (nem csak Ke$hának), aminek van értelme. És ezt úgy mondom, hogy szeretem Bikinit és társait. :) Egyértelmű, hogy a régi zenék jobbak, minőségesebbek, de tény, hogy azok után már nehéz újat mutatni. A mostani fiatalság jobban vevő az elektronikus agyapasztó dolgokra, mert azon nem kell gondolkodni, hanem csak átadják magukat a tuc-tucnak és kikapcsolnak egy kicsit. De hazudik, aki azt állítja, hogy nem hallgat meg néha egy-egy "normális" zenét. Fluorról csak azt tudom mondani, hogy szerintem a saját műfajában nagyon jó. SP-t én sem bírom, de Fluornak vannak jó paródiái. Az ő zenéjét nem kell komolyan venni, mert parodista. Mégis a Mizu folyik a csapból, mert arra van kereslet.

Az ízlés változik, de ez nem feltétlenül rossz. Sohasem értettem azokat a korombelieket, akik körberöhögtek, ha történetesen Mungo Jerry-t hallgattam, vagy Little Richard-ot. Azért van többféle zene, hogy mindenki megtalálja azt, ami neki tetszik. Aki a másik ízlését leszólja, az véleményem szerint egyszerűen csak buta.

Vannak minőséges és kevésbé minőséges zenék, de a tucatslágerek is jók valamire. Így visszaolvasva eléggé össze-vissza fogalmaztam, de remélem, érthető. :)

17/L

2011. szept. 15. 13:54
 14/27 anonim ***** válasza:
én ezt szoktam felhozni példaként. http://www.youtube.com/watch?v=_u29qK84uvI&feature=related
2011. szept. 15. 13:58
 15/27 anonim ***** válasza:
43%

Hy,

En se birom Fluort meg ezeket,,,,,, de te sem a legjobb peldakat hoztad fel:)

Hobo se tud nagyon enekelni, a Bikini se valami nagy szam...

DE, ha mondjuk Fluor vs Aerosmith vagy ilyesmi lenne ugy OK de igy...

Hat mind2 sz@r:p

2011. szept. 15. 18:54
 16/27 anonim ***** válasza:
69%

21:04es vagyok. asszem XD

nemtom már ki kérdezte de 19 éves vagyok.

Hátjó, az igazság az, hogy nagyívben lesz*rom mások véleményét, én azt hallgatok ami tetszik. Jelen esetben akkor Fluor, és? A véleményemet elmondtam, mivel kérdezték. Erre 0%ban hasznos a válaszom... hát mit is mondjak?

Először is: hallgassatok amit akartok, nekem aztán tök8!

Viszont nem értem miért kell mindig értelmes szöveg, hatttalmas mondanivaló?! o.O

A zene egyfajta szórakozás! Nemhiába van ez a topic is a Szórakozás menüpont alatt ugyebár. És miért kéne a logikát keresni mindenben? Nem értem miért lázadnak manapság, h ilyen meg olyan klisés tinihorror stb. Ha valakit leköt, megnézi, egyszernézős, ne adj isten még többször. Kikapcsolódás

A zene számomra ugyan ilyen. Most pl. elmegyek partizni, akkor egy bikinire fogok andalogni vagymi? Még szép hogy egy mai elektrós mindenféle jelentésnélküli zenére fogok tombolni! Nem kell nagy világmegváltós gondolatokkal tűzdelt "érték" a f-szomnak sem, egyszerűen csak waka waka é-é xDD Vagy ha úgy tetszik: ennél hálendááá? :D

Na kicsit hosszúra sikeredett, asszem hirtelen elmondtam amit akartam.

Ja még annyit, h ne folyjunk bele Keshába, én nem azt mondtam h Fluor és ő ugyanolyan, hanem a zenei alapok. Gépzene magyarul, aki nem érti. És az eléggé hasonló, meg úgy összességében vehetnénk a legtöbb mai zenét.

2011. szept. 15. 21:21
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát utolsó... Nekem az a szórakoztató, aminek van is értelme. A monoton tüc-tüc az minden, csak nem szórakoztató és változatos. Olyat gyakorlatilag bárki tud.
2011. szept. 15. 22:23
 18/27 anonim ***** válasza:

Az értelemhez gondolkodás kell. Én zene közben (is!) nem szeretnék gondolkodni.

Bárki tud? Te tudsz? Előadó vagy? :D

2011. szept. 15. 22:36
 19/27 anonim ***** válasza:
nem szólok le senkit, ha csak nem kezdenek rinyálni, és kötözködni ízlésbeli dolgokban, hogy melyik a jobb.. mert akkor az idegesítő nekem és szerintem alaptalan és felesleges összehasonlítgatni stílusokat. mindenki el tudja dönteni, hogy neki mi tetszik és mindenki törődjön azzal, aztán cső!
2011. okt. 3. 22:11
 20/27 anonim ***** válasza:
utolsó nagyon igazad van :)
2011. okt. 4. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!