Égő lenne ha kimennék gitározni a térre?
Figyelt kérdés
Nincsen vele pénzszerzési célom, nem koldulni akarok, hanem 10 éve játszom és sose volt közönségem mert nem voltam zenekarban. Szeretném látni az embereken, hogyan reagálnak a zenémre, ami egyébként kellemes akusztikus gitárzene. Mi a véleményetek, legyek bátor hozzá?2009. ápr. 22. 10:52
11/16 anonim válasza:
Nyugodtan menj ki, ha kicsit tartasz tőle akkor barátokkal menj, úgy könnyebb :) Én szeretem hallgatni ha a téren gitározik valaki.
12/16 anonim válasza:
Szia!
Én beszólnék neked...:-)
Megkérnélek hogy játssz Metallica-t.
Ha nem tudnál...háát az baj lenne...nagy baj...:-)
Magamról csak annyit hogy 196 cm magas és 115 kg volnék...
Najó félre a tréfával, szóval hajrá!! Szeretjük az utcazenészeket, és még sosem hallottam arról hogy valakit bántódás ért volna. Ha meg beszól valamilyen bunkó akkor ne menj többet, de legalább kipróbáltad. Bátorság!!
Üdv.
13/16 anonim válasza:
dehogy lenne égő. mi is szoktunk. :D
14/16 anonim válasza:
jaa, nyugodtan:)
a váci utcát tudom ajánlani...:))
15/16 anonim válasza:
Én is biztatnálak,sok ember inkább arrébmegy meg minden de sztem ők is élvezik,végülis kinek ne tetszene egy kis élő zenét hallani a monoton rohanás közben..
..én legalábbis mindig jószemmel nézem Győrben az ilyet,tök jó :)
szal hajrá !
16/16 anonim válasza:
Nyugodtan menj! Én Kiskőrösön lakom, sajnos eddig csak egyetlen alkalommal láttam utcazenészeket, a főtéren, ketten voltak, egy kongás és egy gitáros, de nagyon feldobta a napom. Nem kértek pénzt, mégis több ember letett melléjük a padra pénzt, ahol ültek... Szóval csak bátran! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!