Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Égő lenne ha kimennék gitározn...

Égő lenne ha kimennék gitározni a térre?

Figyelt kérdés
Nincsen vele pénzszerzési célom, nem koldulni akarok, hanem 10 éve játszom és sose volt közönségem mert nem voltam zenekarban. Szeretném látni az embereken, hogyan reagálnak a zenémre, ami egyébként kellemes akusztikus gitárzene. Mi a véleményetek, legyek bátor hozzá?
2009. ápr. 22. 10:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan menj ki, ha kicsit tartasz tőle akkor barátokkal menj, úgy könnyebb :) Én szeretem hallgatni ha a téren gitározik valaki.
2009. ápr. 22. 17:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én beszólnék neked...:-)

Megkérnélek hogy játssz Metallica-t.

Ha nem tudnál...háát az baj lenne...nagy baj...:-)

Magamról csak annyit hogy 196 cm magas és 115 kg volnék...

Najó félre a tréfával, szóval hajrá!! Szeretjük az utcazenészeket, és még sosem hallottam arról hogy valakit bántódás ért volna. Ha meg beszól valamilyen bunkó akkor ne menj többet, de legalább kipróbáltad. Bátorság!!

Üdv.

2009. ápr. 22. 22:56
 13/16 anonim ***** válasza:
dehogy lenne égő. mi is szoktunk. :D
2009. ápr. 25. 18:09
 14/16 anonim ***** válasza:

jaa, nyugodtan:)

a váci utcát tudom ajánlani...:))

2009. ápr. 27. 23:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is biztatnálak,sok ember inkább arrébmegy meg minden de sztem ők is élvezik,végülis kinek ne tetszene egy kis élő zenét hallani a monoton rohanás közben..

..én legalábbis mindig jószemmel nézem Győrben az ilyet,tök jó :)

szal hajrá !

2009. ápr. 28. 21:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj! Én Kiskőrösön lakom, sajnos eddig csak egyetlen alkalommal láttam utcazenészeket, a főtéren, ketten voltak, egy kongás és egy gitáros, de nagyon feldobta a napom. Nem kértek pénzt, mégis több ember letett melléjük a padra pénzt, ahol ültek... Szóval csak bátran! :)
2010. dec. 21. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!