Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Égő lenne ha kimennék gitározn...

Égő lenne ha kimennék gitározni a térre?

Figyelt kérdés
Nincsen vele pénzszerzési célom, nem koldulni akarok, hanem 10 éve játszom és sose volt közönségem mert nem voltam zenekarban. Szeretném látni az embereken, hogyan reagálnak a zenémre, ami egyébként kellemes akusztikus gitárzene. Mi a véleményetek, legyek bátor hozzá?
2009. ápr. 22. 10:52
1 2
 1/16 Thurston ***** válasza:
100%

Persze. Ha nem vagy elviselhetetlenül szar (és tíz év után gondolom azért tudsz egyet s mást), akkor nyugodtan. :D

Én is gyakran csinálom, és az emberek nagy többsége nagyonis élvezi.

2009. ápr. 22. 10:55
 2/16 A kérdező kommentje:
:) Nem szar, be van hangolva meg minden...:)) Tényleg kellemes a zene, csak nem tudom legyőzni az attól való félelmet, hogy megszólnak, beszólnak stb.
2009. ápr. 22. 10:58
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ird ki nagy betűkkel, hogy nem pénzért csinálod, ne dobáljon oda semmit, csak jól esik itt zenélni, hogy mindneki hallja vagy ilyesmi :D
2009. ápr. 22. 11:07
 4/16 A kérdező kommentje:

Hát azért nem bánnám ha dobnának aprót, munkanélküli vagyok. :)

És el lehet játszani híres dalokat is vagy csak sajátokat?

2009. ápr. 22. 11:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

akkor azt írd, hogy van házam, de itt jobban esik zenélni :D úgy lehet dobálnak Xd

akármit játszhatsz amit tudsz amúgy.

2009. ápr. 22. 11:14
 6/16 A kérdező kommentje:
Félek, hogy elzavarnak a rendőrök vagy belém kötnek valami idióták.
2009. ápr. 22. 11:15
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig megmosolygom az utcai zenészeket, persze nem gúnyból, hanem mert tetszik, amit csinálnak! Én azt mondom, hogy hajrá.

Kövezzetek meg, de pénzt sosem dobtam, tőlem nem kell félned! :)

2009. ápr. 22. 13:15
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne égő, nyugodtan. Legalábbis én biztos nem szólnék be. :)
2009. ápr. 22. 13:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs is jobb annál, mint mikor az ember egy egész kellemesen meleg napsütéses napon sétál valami szebb utcában, közben meg szól valami utcai zenész kellemes játéka. Imádom!

:)

2009. ápr. 22. 13:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy osztálytársam, egy dekoratív, cserfes lány, aki brácsázott a Vörösmarty téren meg a Várban. Közben a Zeneakadémián tanult, csak összekötötte a gyakorlást (hasznos) a kellemessel: a turisták (meg pl. a városnéző taszári katonák!!!) napi több tízezret dobáltak a tokjába :)

A világ már csak ilyen igazságtalan :)

De támogatom a dolgot, zenélj! Nekem nagyon fel tudja dobni a napomat, ha jó élőzenészt látok jártamban-keltemben, "csak úgy".

2009. ápr. 22. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!