Égő lenne ha kimennék gitározni a térre?
Persze. Ha nem vagy elviselhetetlenül szar (és tíz év után gondolom azért tudsz egyet s mást), akkor nyugodtan. :D
Én is gyakran csinálom, és az emberek nagy többsége nagyonis élvezi.
Hát azért nem bánnám ha dobnának aprót, munkanélküli vagyok. :)
És el lehet játszani híres dalokat is vagy csak sajátokat?
akkor azt írd, hogy van házam, de itt jobban esik zenélni :D úgy lehet dobálnak Xd
akármit játszhatsz amit tudsz amúgy.
Én mindig megmosolygom az utcai zenészeket, persze nem gúnyból, hanem mert tetszik, amit csinálnak! Én azt mondom, hogy hajrá.
Kövezzetek meg, de pénzt sosem dobtam, tőlem nem kell félned! :)
Nincs is jobb annál, mint mikor az ember egy egész kellemesen meleg napsütéses napon sétál valami szebb utcában, közben meg szól valami utcai zenész kellemes játéka. Imádom!
:)
Volt egy osztálytársam, egy dekoratív, cserfes lány, aki brácsázott a Vörösmarty téren meg a Várban. Közben a Zeneakadémián tanult, csak összekötötte a gyakorlást (hasznos) a kellemessel: a turisták (meg pl. a városnéző taszári katonák!!!) napi több tízezret dobáltak a tokjába :)
A világ már csak ilyen igazságtalan :)
De támogatom a dolgot, zenélj! Nekem nagyon fel tudja dobni a napomat, ha jó élőzenészt látok jártamban-keltemben, "csak úgy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!