Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A metálosoknak miért kell...

A metálosoknak miért kell mindenbe belekötniük?

Figyelt kérdés
Neten annyi helyen látom, hogy minden sz@rba belekötnek, pl hogy az elektro zene fos, meg ilyenek. Youtubeon csomó zene alatt a legtöbbet +-olt komment, valami olyan, hogy a metálosok fogjanak össze, és minden más zenét mínuszozzanak le. Meg sokan műfajon belül is egymással, hogy ez a stílus/banda szar, meg ilyenek. Olvastam már olyanokat, hogy a Tankcsapda egy köcsög, és csak az Ossian jó, meg ilyenek. Most ez mire jó? Legtöbbet én is metál zenét hallgatok, de nem lépkedek be más fórumokra, hogy másokat csesztessek, mert ő nem metált hallgat. Miért zavarja őket, hogy más mit hallgat ?
2011. aug. 31. 15:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze ez megint általánosítás :) Én is rock/metál zenét hallgatok főként, de én úgy vagyok vele, ha nem tetszik egy zene inkább nem hallgatom. Igen, vannak néhányan akik minenbe csak belekötnek, de hidd el nem csak a rocknál van így. Mindíg lesz 1-2 gyökér (stílustól függetlenül) akik csak kötöszködni akarnak.
2011. szept. 2. 12:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Metalos vagy azon belül power, symphonic, black és death metalt hallgatok. Nem szarozok le senkit nyilvános oldalakon se máshol, de ha kérdeznek nem rejtem véka alá a véleményemet. De ez én vagyok. Általánosságban azok a metalosok akik ezt csinálják, nem metalosok hanem csak kis Pistik akik menőknek akarnak tűnni és a jellemük a béka segge alatt található... Tehát nem a zenei stílus határozza meg a gyerek jellemét hanem apuci anyuci nevelése.
2012. máj. 22. 15:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!