Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A metálosoknak miért kell...

A metálosoknak miért kell mindenbe belekötniük?

Figyelt kérdés
Neten annyi helyen látom, hogy minden sz@rba belekötnek, pl hogy az elektro zene fos, meg ilyenek. Youtubeon csomó zene alatt a legtöbbet +-olt komment, valami olyan, hogy a metálosok fogjanak össze, és minden más zenét mínuszozzanak le. Meg sokan műfajon belül is egymással, hogy ez a stílus/banda szar, meg ilyenek. Olvastam már olyanokat, hogy a Tankcsapda egy köcsög, és csak az Ossian jó, meg ilyenek. Most ez mire jó? Legtöbbet én is metál zenét hallgatok, de nem lépkedek be más fórumokra, hogy másokat csesztessek, mert ő nem metált hallgat. Miért zavarja őket, hogy más mit hallgat ?
2011. aug. 31. 15:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Énis metálos vagyok :D én csak akkor mondom meg az őszinte véleményemet, hogy szar valami ha megkérdezik tőlem.. amúgy nem kötök bele semmibe
2011. aug. 31. 15:36
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Mert hülye divatmajmok azért, és ettől marhára különlegesnek tartják magukat.
2011. aug. 31. 15:45
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Nemtom miert csinaljak...

En is Metalos\Rockos\Bluesos vagyok de nem ertem miert kell ezt csinalniuk...

A tuctuc-t en is utalom de, aki hallgatja az nem lesz kevesebb a szememben:)

De ezt nem csak a metalosok csinaljak, minden ember hulye^^

2011. aug. 31. 15:49
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
ugyanazért amiért a diszkósok leszólják a metált... ha ők ilyenek velünk, akkor mi miért legyünk velük kedvesek?!
2011. aug. 31. 15:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért szép, mert mondjuka metálosok 3%-a ilyen. De mivel a többi nem panaszkodik, őket nem látod sehol. Aki meg mindenbe beleköt, az mindenhol ott van, de ettől még nem lesz minden metálos ilyen.
2011. aug. 31. 16:59
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Meg lehet nézni a kérdéseket itt az oldalon. Aki rap-et hallgat, az csak a rap-es kérdésekre válaszol. Aki diszkót, az szintén. Egyedül a rockerek gagyiznak mindenhol mindent, ami nem rock, holott semmi közük hozzá. És ez felb@sz, mert én játszom rockot, jazzt, pop-ot, house-t, és egy eszembe sem jutna mások zenei ízlését kétségbe vonni. Ez a baráti körömre is jellemző. facebook-on volt egy kérdés: Akarjátok, hogy XY Dj eljöjjön egy adott helyre? (a lényege, hogy megéri-e elhívni) Volt x ember, aki igennel szavazott, bezzeg a rocker ismerősöm nyomott egy nem-et. Mintha volna valami köze az egészhez. Nevetséges...
2011. aug. 31. 20:07
 7/12 mbalage ***** válasza:
100%
Sztem ez nem műfajhoz kötődik, hanem a kifejletlen jellemhez.
2011. aug. 31. 22:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy valaki metált hallgat mert szereti, és nem mindegy hogy valaki metált hallgat mert olyan nagyon rohadt menőnek érzi magát emiatt. Egyetértek, ez szerintem is jellemtől függ.:)
2011. szept. 1. 17:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Persze, hogy jellemfüggő, nem azt írtam, hogy attól lesz valaki köcsög, mert metált hallgat. Csak mondjuk Metallica szám youtube klipjéhez, még nem láttam odaírva, hogy "A Metallica fos, a Tiesto a király", inkább csak fordítva.
2011. szept. 1. 21:36
 10/12 mbalage ***** válasza:
100%
Még egy tippem van. A rock, a metál és a punk mind a rock'n'roll gyermekei, és mindegyikre jellemző a rendszer elleni lázadás. Más műfajok kedvelői talán nem ennyire fanatikusak, ezért nem hangoztatják, vagy legalábbis enyhébben fogalmazzák meg a véleményüket.
2011. szept. 1. 23:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!