A cigányzenét tudj@ valaki élvezni a cigányokon kívül?
Figyelt kérdés
Hallgat rajtuk kívül valaki ilyet?2011. aug. 29. 21:22
1/16 anonim válasza:
A cigányzenét nem a putris cigányok szeretik. Ez nem az ő zenéjük. Egyébként nem csak szeretik sokan,hanem világhírű is pl. a 100 tagú Cigányzenekar,vagy a Rajkó-zenekar.
2/16 anonim válasza:
A cigányzenét nem csak a cigányok szeretik , a magyarok is nagyon szívesen hallgatják .
3/16 anonim válasza:
nemzeti rockot csak a nemzetiek élvezik?
a kérdés provokatív céllal lett feltéve úgy érzem...
egyébként egyet értek az elsővel
4/16 anonim válasza:
a cigányzene is magyarzene, csak cigányok játszák, legalábbis a legtöbbel így van
6/16 anonim válasza:
igen a cigányzene egyébként hungarikum, aki utálja a hingarikumokat az antimagyar =)
7/16 anonim válasza:
Annál nagyobb gond ne legyen hogy ki milyen zenét hallgat. Nálam a metal a nyerő, mondjuk népzenével ötvözve nagyon jó tud lenni( Dalriada, Kerecsensólyom).
8/16 anonim válasza:
A cigányzene meg a nyomkodjukaszintetetizátortésznélkülszarmulatószene között van különbség. Bár én nem szeretem egyiket sem.
9/16 anonim válasza:
Nem vagyok cigány, mégis néha azon kapom magamat hogy a "Zöld az erdő, zöld a hegy is" kezdetű dalukat éneklem. Ami azért eléggé cigányzene, hiszen tudtommal a hazaiak ezt tekintik a himnuszuknak.
10/16 anonim válasza:
A mulatós és a cigány dalok között óriási különbség van. Lásd: 100 tagú cigányzenekar.
A mulatóst rengeteg magyar ember szereti, és elárulom neked, a szép, igényes cigány zenét is sok magyar. (Engem is beleértve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!