Hogy lehet az, hogy bizonyos cigányokon nem látszik, hogy azok?
Szüleim szerint a szemükön lehet látni.
A bőrszínükre meg lehet magyarázat a keveredés, beleolvadnak a társadalomba...
Csak az életmódjuk miatt nevezik őket "cigányoknak", egyébként nincs közük a romákhoz, nem tehát nem Indiából származnak, hanem teljesen Írek, csak az életformájuk miatt ragadt rájuk ez a név. Amúgy ismerem a filmet, pont erről a csoportról szól.
Köszi a linket, akkor ők azok.
Habár azt azért hozzátenném, hogy az elején mondtak valami olyat is, hogy a "Romániából származnak, tehát romák". Mondjuk ez jó nagy hülyeség, szóval gondolom itt a fordításnál lehetett valami keveredés. És így belegondolva lehet más résznél is hülyeséget mondtak. Csak tényleg nem igazán tudtam hova tenni őket....
De sztem Ivetten nem annyira látszik. Jó, így hogy már tudom róla, észreveszem a jeleket, de amúgy nem olyan szembetűnő, mint mondjuk Patai Annán, vagy a Fivéreken. Amúgy én pl Szelecki Dávidról nem tudom eldönteni még, hogy az-e....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!