Mondanátok jó rock bandákat? (olyanokra gondolok, ami hasonló zenét játszik mint a Nirvana)
Figyu, ne hagyd mar, hogy te milyen zenet hallgass!
Mar boccs, de az apad egy ultra konzervativ paraszt!
Az egy dolog, hogy Kurt drogozott, de a szorakoztato iparban eleg sokan drogoztak\drogoznak.
Ekkora f@szsagot Jesus Christ!
Apukád vicces, ezzel az erővel Britney Spears-től is eltilthatna! :D Meg őszintén, ha csak színjózan életű zenészeket hallgathatnál, nem sok zene lenne az MP3-odon :D
Egy jó pillanatában próbáld elmagyarázni neki h nem a zenétől függ, hogy milyen ember leszel, hanem attól hogy milyen példát látsz otthon a szüleidtől. Én Nirvánán, Alice in Chaince-en, Pearl Jam-en nőttem fel és lám, normális ember lettem, diplomával, állással, családdal, mert aránylag normális családban nőttem fel.
Ismerősöm "sátánista" black-death-folk metált hallgat, közben főnök egy bankban. Na, ezt adja össze apud :D
Faterod gyökér, öld meg és hallgasd ezeket:
Deep Purple (1980-as évektől)
Whitesnake (1987-től)
ZZ Top
Green Day
Scorpions
Slash
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!