Mondanátok jó rock bandákat? (olyanokra gondolok, ami hasonló zenét játszik mint a Nirvana)
:)
figyi kislány, én is ilyesmit gondoltam 13 évesen. így hát nem is akarlak megtéríteni, de azért elmondom ha már szóba hoztad: a tuctuchoz is türelem, gyakorlás és kitartás kellhet, tudod? és most nem a legegyszerűbb sémákra gondolok. és nézd meg, én szeretem a zenéket, amiket az előbb linkeltem, meg ezer más rockszerűséget. de. az miért baj, ha egyszerűen csinálják meg a zenét? miért baj, ha géppel? tudtommal nem az a zene lényege, hogy verejték által szülessen,(mellesleg az igazi gitáros nem is szenved a zeneírással. mert ontja magából..) hanem hogy élvezhető legyen. én azt megértem, hogy neked nem tetszik a "tuctuc", de azt nem, hogy valami azért legyen szar, mert gépzene :P én sok elektronikus zenét szeretek, és mondhatom, hidd el, abban is tudok és lehet annyit érezni, mint Te a Nirvanában. elhiszed? és ez a fontos, nem? és akkor már is ér valamit ez a zene is. (jah, drog nélkül ám. nem úgy mint egyesek a nirvanából..khm)
azért írtam ezt le, mert nem szeretem ha leszólják az elektronikus zenét, de közben tuti nincsenek nagyon képben.. köszi hogy meghallgattál :) ja mellesleg, ha szakmai szempontból nézzük, a Nirvana éppen nem az az agyongitártechnikázott zene, ahova annyi gyakorlás kellene..
puszi: egy zeneimádó
A válasz megírásának időpontja: ma 18:25
köszi, a számból vetted ki a szót :D
ő még 13 éves, oké hogy ezt gondolja, itt az a baj, hogy sokan 20 felett is így vélekednek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!