Mi az az izé az énekesek fülében, amikor élőben énekelnek?
Figyelt kérdés
Mire szolgál?2011. aug. 28. 19:32
1/7 anonim válasza:
Hát én eddig ugy vettem ki hogy egy kis fülhalgató sugó vagy ilyesmi tudod szoktak lenni az ilyen műsorokban is hogy X faktor ott a két műsorvezetők fülében is volt mondták hogy most kaptam például a hírt hogy ...... és az énekesek fülében meg azt szolgálja hogy súg ha elfelejtik vagy nem tudom ilyesmi lehet!De szerintem nézd meg fórumokon! és ott kérdezd meg!
3/7 anonim válasza:
Szerintem fülhallgatók, amelyekben le van játszva az adott szám, amit épp akkor énekel.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
"Füles" a neve. Egy fülhallgató, amiben szól az éppen előadott zene. Így könnyeben el tudják énekelni úgy, hogy ne legyen hamis (mert azért egy koncerten elég sok külső tényező bezavarhat az énekesnek: a többi hangszerek, a közönség stb).
6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok:
és/vagy a saját hangját hallja. Az is azért, hogy ne legyen hamis, és megintcsak a külső tényezők miatt, amik miatt nem biztos, hogy hallja, hogy mit énekel.
Legalábbis én így tudom, javítsatok, ha nem így van! :D
7/7 anonim válasza:
Utolsó, tényleg azt szolgálja, hogy hallja magát benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!