Mi ennek a számnak a címe? Ma halottam a NEO fm en (kb 14, és 15 óra között) és azóta se megy ki a fejemből :D
Figyelt kérdés
Ilyen Romantikus dal lehetett,hang alapján John Bongiovi lehetett,de utánanéztem,meghalgattam minden bon jovi számot,és nem ő volt szerintem.
kevés re emlékszem a dalból,kb ennyire:"One day feel so happy,one day I fell so sad,A one train I never looked back"
És nem megy ki a felyemből a dal :D
Megtudja valaki mondani a címét ?
vagy hogy hol tudom meghalgatni a NEO fm 14 és 15 óra közti számlistáját ?
ha igen akkor megy a plusz ! :)
2011. aug. 28. 19:21
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ő se :(.Nem tudom mi a szám címe,meg ki énekli,de nagyon jó lenne ha megtudnám :).Amire emlékszem azok alapján tuti hogy 90 es évek beli szám lehet,max 2000 es évek eleje(2000,2001,2002)
2011. aug. 28. 19:34
3/9 anonim válasza:
human nature teenager in love számának van valami hasonló dalszövege
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy az lesz az.Betudnád linkelni 2. válaszoló ?:)
2011. aug. 28. 20:46
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Nem a Red Hot Chilli Pepers :(
inkább ilyen szomorú,szakítós jellegű dal az amire gondolok,csak sajna nem tom se az előadót se a dal címet.
2011. aug. 28. 21:49
8/9 A kérdező kommentje:
Annyi eszembe jutott,hogy ezt énekli:"One day when I feel so sad,one day what is never comes back"
2011. aug. 28. 22:57
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!