Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez igaz Kárpátia együttesről?

Ez igaz Kárpátia együttesről?

Figyelt kérdés

Szóval azt hallottam, hogy egyszer Petrásék késtek egy koncertről és már ki voltak hangosítva, a szervezők sietették őket és azt mondta Petrás János, hogy tudnak várni ezek a tetvek miért sietnénk.

Én ezt a történetet hallotam már több helyről is és kiváncsi vagyok, hogy igaz e.

Olyan válaszra nem vagyok kiváncsi, hogy biztos mert ilyenolyan meg olyanra sem, hogy szerintem nem igaz mert szeretem a pálinka című számukat...

Ha igaz akkor ha tudtok valami linket kérek

2011. aug. 21. 17:42
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%
Csak kamuzik.
2011. aug. 21. 18:21
 12/22 A kérdező kommentje:
ha tudja bizonyítani vagy elmondja világosan mi volt akkor meghallgatom(elolvasom)
2011. aug. 21. 18:22
 13/22 anonim válasza:
100%
Ez csak természetes.
2011. aug. 21. 18:29
 14/22 anonim ***** válasza:
19%
nem az a gond a kárpátiával, hogy mondta- e valaki, avagy nem, az említett szöveget, hanem az, hogy rettenetesen rossz zenét játszik, és ezt a szemetet nemzetiszínű pántlikába csavarva sózza rá a hívőkre...
2011. aug. 21. 18:31
 15/22 anonim ***** válasza:
41%
Nem tudom, de az én megítélésem szerint ez nekik inkább hakni, mint hivatás.
2011. aug. 21. 18:31
 16/22 anonim ***** válasza:
43%
pár nemzeti barátom monda utána, hogy mekkora surmók ezek kapják be a bal bokámat!
2011. aug. 21. 18:32
 17/22 A kérdező kommentje:
az egy dolog de én arra vagyok kiváncsi, hogy ezt mondták e vagy sem, nagyfiu vagyok eltudom dönteni, hogy tetszik e a kárpátia zenéje/szövege vagy sem
2011. aug. 21. 18:33
 18/22 A kérdező kommentje:

Tibor és ez pontosan, hogy volt? Mert én csak olyan verziót hallottam, hogy a barátom mondta, hogy hallotta a testvérének a fodrászától akinek a keresztapjának a szomszédja majdnem ott volt a koncerten:D

Pontosan ez hogy zajlott le?

2011. aug. 21. 18:35
 19/22 anonim ***** válasza:
94%
Fogalmam sincs, és én kizárólag klasszikus zenét hallgatok, tehát elfogult sem vagyok, nem akarok mentegetni senkit. De nekem az a véleményem, hogy egyáltalán nem fontos, hogy mondták-e a kifogásolt szöveget. Egy fellépés előtti felpörgött állapotban szerintem simán belefér, hogy akár ilyet is mondjanak, sőt biztos vagyok benne, hogy mondtak ennél sokkal durvábbat is. Nincs jelentősége, mert az is lehet az alkotó folyamat része, hogy felizgulok, berágok, csúnyán beszélek, leszólok embereket stb.; nem ez a lényeg, hanem a végeredmény, amit hallasz és látsz. Ez igaz minden művészetre, minden alkotó folyamatra, még a rántott csirke készítésre is. Ott se nagyon vizsgáljuk, hogy milyen ronda dolog volt a csirke leölése, mit szólt közben a háziasszony (mikor még otthon vágták a csirkét), hanem az a fontos, hogy milyen lett, és milyen szívesen adják.
2011. aug. 21. 18:54
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem értek veled egyet, mert ez nem olyan.
2011. aug. 21. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!