Kedvenc nyári sláger?
Figyelt kérdés
Melyik számot hallgattátok ezen a nyáron?
Az enyém abszolút a Party Rock és a Summer of '69
2011. aug. 20. 19:30
1/4 anonim válasza:
én ugyanazt hallgattam amit mindig.
2/4 anonim válasza:
Én is.. Van egy tonna zene a gépemen, azt hallgatom amihez épp kedvem van, nincs ilyen hogy nyári sláger, téli sláger meg ilyenek. :')
3/4 anonim válasza:
Miért kéne más zenét hallgatni nyáron mint pl télen? Én ezt hülyeségnek tartom... Ha kialakult volna már az ízlésed nem törődnél ezzel, hanem amit szeretsz évszaktól függetlenül azt hallgatod. Ha szeretsz egy zenét nem kell, hogy süssön a nap odakint, hogy elindítsd.
4/4 anonim válasza:
Brad Paisley: Old Alabama
Zac Brown Band: Knee Deep
Ezek tipikus nyári slágerek :) Persze télen is meg fogom hallgatni (naná!), de a hangulatuk akkor is 100% nyár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!