Mi a véleményed Beyoncéról?
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 20:28
1/14 anonim válasza:
Nem ösmerém. Bémutatsz néki, pajtikám?
2/14 A kérdező kommentje:
a zenéjét még ismerheted.
2011. aug. 19. 21:10
3/14 anonim válasza:
szép a hangja, fülbemászó dallamai vannak. elsősorban nem olyan zenét hallgatok, amit ő képvisel, de elismerem. kiváló énekesnő szerintem.
4/14 anonim válasza:
a hangja jó, a mozgása kiváló, a teste tökéletes sajnos csak az a baj hogy én nem ezt a zenei stílust szeretem :(
5/14 anonim válasza:
Agyonkent, agyonhype-olt popcsirke. Hangja van, de szörnyen idétlen, ahogy erőltetetten vonaglik folyton, mint egy epilepsziás pulyka. Azonkívül elképesztően öntelt és álszent perszóna.
6/14 A kérdező kommentje:
öntent?:D álszent? miért?
meg mi az hogy vonaglik?:D szerintem tök jól táncol:))
2011. aug. 20. 10:01
7/14 anonim válasza:
:) bárhogy is, az "epilepsziás pulyka tánc" nagyon is profizmust igényel :) amúgy én megértem ha öntelt stb lenne. de szinte már nem is várok mást. a világsztárok már csak ilyenek. ha így lenne, örülök hogy nem ismerem személyesen, de a zenéjét meg élvezem :)
8/14 anonim válasza:
Nem szeretem ezt stílust, sőt utálom. Hangja nagyon idegesít, falra mászok tőle. Mozgásába, ahogy rángatózik.... fúúj! Utálom! Ezt nem oltásnak akarom írni, ez az őszinte véleményem róla. Nem tetszhet mindenkinek...
9/14 anonim válasza:
Tehetséges és gyönyörű, csak nekem kicsit unalmas, mostanában nem igazán tud újat mutatni.
A run the world klip szörnyen Gagásra sikeredett, és nem gondolom, hogy Beyonce nem tudna fantasztikus lenni anélkül, hogy "elgagásodjon".
10/14 A kérdező kommentje:
szerintem Bee-nek nincs szüksége ahhoz,hogy mindenféle szarsággal hívja fel magára a figyelmet:D
szerintem jó klipp lett,nincs benne túlzás,a lényeget elmondja még pedig azt ,hogy a nők/lányok mostanság önállóbbak lettek,és megtört a teljes férfiuralom
2011. aug. 22. 12:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!