Ki szereti a Queent? Melyik dal a kedvencetek?
Való igaz ami elhangzott, egy korát meghaladó szellemsiégű ergyénsiég volt Freddy Mercury, egyszerűen olyan, hogy szerintem az életben még csak hasonló se lesz.
Hát akinek volt szerencséje a 86-os koncertet megnézni, annak ez hatalmas élmény lehetett .... sajna én lemaradtam., így utólag a fejem verem a falba.
Én egy Queen fan vagyok és a Queen összes lemeze megvan és az összes videoklipje, és az összes számot imádom!!!
4ever Queen, tényleg megelőzte a korát, igaz még csak 13/F vagyok, és nagyon rossz, hogy én még akkor nem éltem, amikor a Queen alakult, tündökölt, Freddie meghalt, és a csapat feloszlott...(és amit Paul Rodgers művel most, arról inkább nem is nyilatkozom, ezért én azt mondom, hogy 1991-ben oszlott fel a csapat)
A great pretender és a I was born to love you nem Queen szám.
Amúgy nekem a Show Must Go On a best of!
18:10-esnek
Mért ne lennének Queen számok???
Mert azok Freddie szóló lemezeiről vannak. Persze arról néhányat feldolgozott a Queen is, főleg halála után.
Nekem a Bohemian Rhapsody a kedvencem, de hát az első 5-6 albumukról szinte mindet felsorolhatnám. :D Imádom a 70-es évekbeli rock-korszakukat. Persze a többit is szeretem. :)
I Want It All, I'm in Love with My Car
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!