Szeretitek a Cappy üdítőitalokat? Melyik a kedvencetek és miért? Ha valaki nem szereti, miért nem? Milyen értéket sugároz számotokra akár maga az üdítő, akár a reklámjai?
Cappy eperkoktél 2 decis asszem.
Azért szeretem, mert olyan mint a cikk-cakk jégkrém és tökre frissítő.
A nagyba ami hígabb is az pirosok és a dinnyés jó, a többi az csak cukros gagyi lötty.
Szia!
Én ha üdítőt veszek, akkor Cappy alma-körte-kiwit veszek, még mielőtt felfedeztem volna, már azelőtt is alma-körte üdítőt ittam, csak legtöbbször én kutyultam össze.
A többitől felfordul a gyomrom (főleg a sárgadinnyéstől), egyszerűen nem ízlik, számomra nagyon mű ízük van.
A reklámjára most hirtelen nem emlékszem, de soha nem az alapján vásárolok, hogy milyen a reklámja egy adott terméknek, hanem inkább az alapján, hogy mi minden van benne, meg milyen az ízvilága.
Remélem segítettem.
Kicsit lassan írtam, csak most látom az első válaszolót.
Hát igen: ami az egyik kedvence, a másik ki nem állhatja. :)
Én általában fél literes körtés (talán alma-körte) ízűt veszek, ha nincs nálam innivaló. Ez ízlik legjobban belőle. De ha találok, akkor a kisüveges fajtát iszom, mert az nagyon jó sűrű és rostos. Viszont ebből meg a barackos jön be legjobban.
Az epres és a dinnyés verziót még nem kóstoltam. A reklámját meg nem is ismerem.
nekem is az a legkisebb üveg jön be, ami sűrűbb, és abból is a körtés, olyan mintha igazi körte lenne..nyammmm
de a reklámot én sem ismerem..
sem a fl literes vagy annál nagyobb körtés almás nem jó..csak az a pici üveg üveg....:):P
Én is a kis körtésre vagyok rákattanva, annál nincs finomabb! A kicsik egyébként tök más szisztéma alapján vannnak kitalálva, sokkal több gyümölcs is van bennük. Ez nagyban sztem nem fogyasztóbarát árú lenne...
A Cappy reklámok amúgy szerintem elég sablonosak. Az iizvilág fontosabb egyébként, mint a reklámja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!