Szeretitek a Cappy üdítőitalokat? Melyik a kedvencetek és miért? Ha valaki nem szereti, miért nem? Milyen értéket sugároz számotokra akár maga az üdítő, akár a reklámjai?
Szia!
Én a leginkább az eper ízűt imádom, de csak a 0,2 dl-t. A literes kiszereléseknek ocsmány az ízük és tele vannak cukorral. Az epres viszont isteni fincsi. Imádom az eper ízű dolgokat, ezért ezt is. De fincsi az ananász, körte, barack ízű is. De mindegyik csak a kis kiszerelésben.
Amúgy megkérdezhetem milyen suliba jársz? Csak mert én pénzügy számvielre és ott is lesz Marketing. Remélem nekem nem kell majd ilyen feladatokat csinálni mert már most herótom van a közgazd.tantól is meg a marketingtől is:) Amúgy jó munkát és sok sikert!
a 02-26 21:00-es válaszolónak: kereskedelem és marketing szakra járok, marketing-menedzsment szakirányra. Szinte minden tárgyam marketing-es. :) Ez márka és kategória menedzsmenthez kell nekem, és ne aggódj, téged a marketingnek szinte csak a szele fog érinteni pü-szvitel szakon! ;) Sok sikert a sulihoz!
Köszönöm a válaszokat és várom a továbbiakat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!