Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeretitek a Cappy üdítőitalok...

Szeretitek a Cappy üdítőitalokat? Melyik a kedvencetek és miért? Ha valaki nem szereti, miért nem? Milyen értéket sugároz számotokra akár maga az üdítő, akár a reklámjai?

Figyelt kérdés
Marketingházihoz kellene, és kíváncsi vagyok, hogy ki hogyan vélekedik. Valami pozitívumot kell kihoznom a dologból, mert ezt a terméket kaptam. Gondoltam felmérem, hogy szeretik-e egyáltalán az emberek, és ha igen, mit szeretnek benne. Illetve ennek az inverze is érdekel.
2009. febr. 26. 12:58
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
71%
én meg egyáltalán nemszertem az ilyen cukros sz*rokat. Inkább az ásványvíz!!Finomabb és egészségesebb
2009. febr. 26. 16:05
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki eddig válaszolt, szívesen olvasom a többi hozzászólást is, remélem még érkezik. :)
2009. febr. 26. 20:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a leginkább az eper ízűt imádom, de csak a 0,2 dl-t. A literes kiszereléseknek ocsmány az ízük és tele vannak cukorral. Az epres viszont isteni fincsi. Imádom az eper ízű dolgokat, ezért ezt is. De fincsi az ananász, körte, barack ízű is. De mindegyik csak a kis kiszerelésben.

Amúgy megkérdezhetem milyen suliba jársz? Csak mert én pénzügy számvielre és ott is lesz Marketing. Remélem nekem nem kell majd ilyen feladatokat csinálni mert már most herótom van a közgazd.tantól is meg a marketingtől is:) Amúgy jó munkát és sok sikert!

2009. febr. 26. 21:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
cappy eper :) pizzázás közben mindig ezt isszuk a legjobb haverommal, imádjuk :)
2009. febr. 26. 23:53
 15/21 anonim válasza:
A barackos-sárgadinnyés ízűt szeretem. :)
2009. márc. 1. 17:47
 16/21 anonim ***** válasza:

Multivitamin!

Legjobb!

2009. márc. 1. 21:14
 17/21 A kérdező kommentje:

a 02-26 21:00-es válaszolónak: kereskedelem és marketing szakra járok, marketing-menedzsment szakirányra. Szinte minden tárgyam marketing-es. :) Ez márka és kategória menedzsmenthez kell nekem, és ne aggódj, téged a marketingnek szinte csak a szele fog érinteni pü-szvitel szakon! ;) Sok sikert a sulihoz!

Köszönöm a válaszokat és várom a továbbiakat is!

2009. márc. 1. 23:33
 18/21 anonim válasza:
Narancs, eper, körte banán...a multis se rossz. De Én csak a 2deciset szeretem, sztem más ize van a 1,5l-nek.
2009. márc. 4. 07:28
 19/21 anonim válasza:
ja, meg a meggyes!
2009. márc. 4. 07:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem a körtés Cappy ízlik a legjobban,de az őszibarackosat is megiszom.Valójában azért szeretem,mert nagyon magas a gyümölcstartalma,és minden ilyen terméket nagyon szeretek.Nem csak mert egészségesebb,hanem mert jó sűrű. :)
2009. ápr. 5. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!