Ez tényleg erről szól? :O (Quimby -Most múlik pontosan)
ezt az elemzést ma olvastam, és nagyon meglepett! ez a szám tényleg ilyen mély jelentést hordoz magában?? én azt hittem, hogy csak egy sima, nyálas, mainstream szerelmes szám! szóval, ez igaz?
" A vers elején érzéseit írja le, úgy érzi ez nem ő, ettől az érzéstől meg akar szabadulni."Villámlik mennydörög, ez tényleg szerelem". Ezek az ő érzései, amik a mennyországba, és a pokolba is tudják juttatni. A vers a heroin rabságáról, és annak szabadulásáról szól. A második versszakban álomszerű állapotba kerül. A madár a lélek szabadságát, a szalmaszállal már a fészekrakást, ill. a családot szimbolizálja. Valószínű, hogy miattuk jutott erre az elhatározásra. A köv. részben már a gonosz erőket említi, amik majdnem a mélybe húzták"sár. és ingovány". Negyedik részben lidérces képzeletek, rémálmok=elvonási tünetek. Ötödik versszakban saját magát látja a szemfedő alatt. Ez segít neki a leszokáshoz, mert ahogy a kígyóbűvölő irányítja a kígyót, az ember is úgy irányítja a sorsát. Szilánkos mennyország" = kábítószer kristályok, "folyékony torz tükör" = a kanálban öngyújtóval fölolvasztott "anyag", stb."
aki csak hülyeségeket írna, az nagyon szépen kérem, ne fárassza magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!