13-15 év közti rocker lányok léteztek?
Ez a kérdés rég óta foglalkoztat mert nem találkoztam még ilyen idős igazi rock-metál rajongó lányokkal.
És ha léteztek irjátok már le pont mijen zenét halgattok(egyőtes,stb...).
Léci kort is irjatok .
14/F
fél évvel ezelőtt szerettem, azóta megnöiesedtem:)
nagyon szerettem a punk rockot és hát úgyis öltözködtem mint egy vadmacska:D 14/L
Ilyen korban a legtöbb ember még nagyon befolyásolható szóval ahogy írtad IGAZI, rock, metál rajongó lány nagyon kevés van. A legtöbb gyorsan kinövi. Valaki előbb......van aki utóbb. Sajnos.
17F
3.-nak:EGYÜTTES
1.-nek: nem járok koncertekre mert motoros találkozórol alig tudtam tavaj hazatántorogni mert az első sorban voltam és ingyen sört osztogattak.azóta nem engednek el.:D
Naná,csak sajnos nem nagyon ismerek rajtam kívül rockereket.:/
14/L
Léteznek! Igaz én fiú vok de a barátnőm is mint én több éve ilyen zenét hallgat. Kedvencei amiről tudok: Road, Depresszió, Tankcsapda, Alvin és a mókusok, Lord, P.mobil, Pokolgép... de szívesen hallgat brutálisabbakat is (pl: death metalt) de ezeket inkább az én jelenlétemben mert én szeretem inkább ezeket (Watch My Dying, Agregator, Kataklysm, Arch Enemy...stb). és ő 14 éves... ha ezt a kérdést párkeresésre írtad akkor NEM ADOM! :P
15/F
12:42: Nem párkeresés céljábol irtam.Amugy ez nem ide tartozik de neked hosszu hajad van?
13:40: Szerintem a Prodigy nem rock de mondjuk én is halgatok Hollywood Undeadot.
Kösz a válaszokat.
Léteznek/létezünk, bár nem értem, miért nem tudsz leírni néhány egyszerű szót...
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!