Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van még valaki, aki utálja a...

Van még valaki, aki utálja a dubstepet?

Figyelt kérdés
Csak mert lassan úgy érzem, én vagyok az egyetlen, aki nem bírja elviselni, mindenki ezt hallgatja, mindenki erről beszél, én olyankor meg kussolok, mert fingom sincs, miről van szó... Mintha már csak én hallgatnék normális zenét...
2011. aug. 11. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugi, én sem hallgatok ilyen zenét :D

Bár nem utálom, de nem is szeretem.

2011. aug. 11. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi az a dubstep? most komolyan nem tudom, nem viccelek. Én csak metált hallgatok, fogalmam sincs mi az a "dubstep" nem is hallottam róla, szerencsére a közösség mibe tartozom mindenki metált és rockot hallgat :D
2011. aug. 12. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Guns N' Roses!

Eljen a rock zene!

Am barmit meghallhatok Jacksontol Bob Marleyig de ez a tuctuc ize telleg sz*r :p

2011. aug. 12. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2.3. válaszoló: IGAZATOK VAN!

Szerintem a dubstep semmit sem ér!Pedig a "korombeliek" körülöttem mind ezt hallgatják, én meg csak nézek, h mi ez a sz@r...A rock, metál, punk ezek normális zenék :D

Guns N' Roses, ahogy írta spiderpig111 is, Marilyn Manson, Junkies, Sixx:A.M., Ozzy Osbourne, Wednesday 13, Deathstars, Avenged Sevenfold, AC/DC és még sorolhatnám a lap aljáig, szóval amit pk csinálnak az a ZENE!

14/L

2011. aug. 31. 14:13
 5/5 anonim válasza:
Mindenkinek megvan a maga ízlése. Én régen Rapet halgattam de mostmár élljen a dubstep :D
2011. okt. 26. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!