Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rock, hard rock vagy metal...

Rock, hard rock vagy metal zenekarban szokott lenni billentyűs? Vagy nincs rá szükség?

Figyelt kérdés
Ilyen típusú zenére, zenekarra gondolok, mint:Slipknot, Marilyn Manson, Rammstein.azoknak a véleményét is várom, akik valamilyen együtesben játszanak.
2009. ápr. 11. 02:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen szokott,de nem kötelező jelleggel.pl.:Dream Theater nélkülözhetetlen benne.
2009. ápr. 11. 07:10
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

A banda profiljától függ.

[link]

[link]

[link]

Ez három bandában két billentyűs és egy "sampler/effekt keverő".

2009. ápr. 11. 07:41
 3/17 anonim ***** válasza:
63%
Szokott lenni (pl.Nightwish), de a nagyon kezdő bandáknak,szóval akik még nem annyira fejlett zenét nyomnak, hogy a billenyűt is be tudják kombinálni, nekik annyira lehet h nem kell.
2009. ápr. 11. 11:35
 4/17 anonim ***** válasza:
21%
Ezzel azért vitatkoznék,mert hát az AC/DC csak nem olyan kezdő pl....
2009. ápr. 11. 11:54
 5/17 Thurston ***** válasza:
35%

Hát pedig az AC/DC zenéje tényleg nem egy őrülten összetett valami... Hozzáteszem, hogy a Nightwish-é sem. A Dream Theater-é már annál inkább. :D

Ne az alapján állítsd össze a zenédet/a zenekarodat, hogy más bandák hogyan csinálják. Ha akarsz billentyűst a zenédben, akkor legyen, ha nem, akkor felesleges.

O)))

2009. ápr. 11. 12:11
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Csak azért kérdeztem, mert a kedvencem a Slipknot, Manson meg Rammstein és én szintiztem meg zongoráztam.A szintit 2 évig a zongorát egy évig.De már 2-3 éve nem csináltam.Felmerült bennem ez az ötlet hogy mi lenne ha meghirdetném magam egy zúzósabb bandának.Csak mert szeretem a metal zenét és mert nem ártana egy kis mellékes.

2009. ápr. 11. 16:39
 7/17 Thurston ***** válasza:
21%

Ha hallgatsz Rammsteint, az nem hátrány, hiszen az elég zúzós zene, és tulajdonképpen az egész zenét a szinti viszi a hátán. Ajánlom mellé még a Children of Bodom-ot, a Norther-t, a Persefone-t, meg esetleg a Fear Factory-t. Ezekből elég sok ötletet meríthetsz.

O)))

2009. ápr. 11. 17:11
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
a Children of Bodom nem lenne Bodom, ha nem lenne benne szintetizátor, vagy például a Nightwish, amit már a többiek is irtak. A power és a melodic-death metálban szinte kötelező.
2009. ápr. 11. 17:15
 9/17 anonim ***** válasza:
A Rammsteinban van bizony billentyűs,Christian "Flake" Lorenz-nek hívják.Ő a kis vékonyka:)
2009. jún. 30. 02:27
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
Flake-t én kis k*csögnek hívom, mert a többi tag mellett olyan b*zinak néz ki... :D
2009. aug. 16. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!