Hallgat még valaki Beatlest? Kedvenc Beatles-tag és kedvenc szám?
Persze, tudom, én úgy értettem, hogy Lennon az, akinek a legjobban tisztelem a munkásságát, ő számomra a legszimpatikusabb, nagyon nagy zenész volt, de ezzel együtt az összes Beatles szám közül a Here comes the sun a kedvencem, az áll a legközelebb a szívemhez (ennek is megvan a miértje :))
15:01-es voltam.
Na, jó, hogy még vannak akik hallgatnak ilyeneket rajtam kívül. :D Végül is nem véletlenül van benne szinte az összes lemezük a Rolling Stone legjobb 500 albuma listáján.
De miért mindenki csak a legismertebb számaikat mondja?? Na mindegy, szerintem elég nehéz egyet kiválasztani, de a kedvenceim: Happiness is a Warm Gun, While My Guitar Gently Weeps meg az A Day In The Life talán. De az A Hard Day's Night és a White Albumról az összes számot felsorolhatnám. Kedvenc tagom pedig John Lennon volt. Személyiségre meg a Beatles utáni szolóalbumokra is. Őt persze McCartney követné :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!