Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van aki nem feledte és szereti...

Van aki nem feledte és szereti még a Nirvanát? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
22 F
2011. aug. 7. 08:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Velük indult el a zeneszeretetem így sosem fogom feledni és megmaradtam a rock stílusnál és nem is fogok váltani erre a divatzenére... nekem az a zene amit normálisan elő lehet adni, és ők előtudták... nagyon profik voltak
2011. aug. 7. 11:34
 12/22 A kérdező kommentje:
Nahát nagyon örülök, hogy még a mai fiatalok körében is vannak igényes emberek. Sokan már azt sem tudják mi az a Nirvana :( Tegnap ledöbbentett, amikor az egyik zenecsatornán a Come as you are-t adták, nem gyakran játszák őket sajna. Meglepődtem rendesen.
2011. aug. 7. 11:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, hol adták? :O

Egyébként nekem a kedvencem talán a Rape me és a Negative Creep a kedvenc. :D

Első voltam.

2011. aug. 7. 13:13
 14/22 A kérdező kommentje:
Tegnap láttam a Hit Music Chanellen. Ott szoktak régebbi számokat is adni, de ez azért meglepett.
2011. aug. 7. 13:20
 15/22 A kérdező kommentje:
Épp kapcsolgattam unott fejjel, amikor megpillantottam a lebegő pisztolyt majd a srácokat a vízfüggöny mögött. Maxra vettem a hangerőt, de sajna hamar vége lett.
2011. aug. 7. 13:23
 16/22 A kérdező kommentje:
Én minden számukat imádom és egész nap el tudom hallgatni őket, amik különösen közel állnak hozzám az a School, Love Buzz, Smells like teen spirit, Big Cheese és a Floyd the Barber. :)
2011. aug. 7. 13:28
 17/22 anonim ***** válasza:
78%

Látom, a Melvins hatású korai (nyolcvanas évek) Nirvana számokat bírod. ;) Ha Cobaintól nem hallottam volna nyilatkozni, hogy legkedvencebb helyi bandája a Melvins, akkor is imádnám őket is. :) Az In Utero-val részben visszatértek e hangzáshoz, de változatosabb is lett, a lírától a még inkább nyers punk-ig, és e lemezt is nagyon szeretem a Nirvana-tól.

Külön örülök, hogy a mai fiatalok közül is sokan ismerik, kedvelik Cobaint, a Nirvana-t; a környezetemben is tapasztalom. :)

(40 felé járó férfi)

2011. aug. 9. 14:11
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Régen szanaszét hallgattam őket, talán nincs is olyan szám amit ne ismernék fel tőlük(jó ez költői túlzás :D )

De ahogy teltek az évek én folyamatosan bővítem a zenei világomat...először jött a Pearl Jam, Alice in Chains, Soundgarden, aztán a többi...mind jó zenék :)

De még ma is imádom...

20/f

2011. aug. 9. 14:15
 19/22 anonim ***** válasza:
88%

Hogy felejthettem volna el... Halott volt Kurt mikor szulettem. :DD

A legjobb grunge banda, IMADOM!

A kedvenciem: Come as you are, About a girl, Rape me

15\F

2011. aug. 9. 17:42
 20/22 firn válasza:
100%

Én 32 éves vagyok, mai napig ők a kedvenceim.

Életem legszomorúbb időszaka volt amikor Kurt halálával volt tele a MTV. Az egyik legmegindítóbb pillanat pedig amikor kb 7 évre rá (mikor már azt hittem nem hallok többé új számot tőlük mert mindet ismerem) kiadatlan számokra bukkantam tőlük, betettem a CD-t és könnyekbe lábadt a szemem az If You Must, In His Hands számoknál. Újra átéltem azt az izgalmat amit az Incesticide, In Utero kazetták megvételekor éreztem 93 körül. Ezután kezdtem vadászni a kiadatlan számokra és rájöttem hogy van még vagy 3 albumra való számuk. Remek és izgalmas érzés volt begyűjteni őket. Azóta persze kiadták ezek nagy részét a With The Lights Out-on, bár van amit talán sosem adnak ki hivatalosan mert nem látnak bennük pénzt(lásd Fecal Matter demo), de nem baj. A zene a lényeg, nem a Geffen címke.

Kedvenceim:

Paper Cuts, Downer, Hairspray Queen, Tourette's, If You Must, Token Eastern Song, Dumb, Come on Death, Sappy, D7, Smells Like, Something in The Way, Mexican Seafood, Curmudgeon, Big Long Now.....

2011. szept. 18. 13:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!