Van aki nem feledte és szereti még a Nirvanát? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
22 F2011. aug. 7. 08:34
1/22 anonim válasza:
mert ugyanúgy rohadt jó hallgatni, mint régebben. ;)
2/22 A kérdező kommentje:
Végre valaki :) Hát a maiakhoz képest meg pláne qrva jó
2011. aug. 7. 09:15
3/22 anonim válasza:
Egyik kedvenc együttesem és ugyanazért bírom, mint az előző :D Amúgy maiakhoz képest minden zene jó :P
5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hittem már rég kihalt a fajtánk. :)
2011. aug. 7. 10:01
7/22 A kérdező kommentje:
Kedvenc számotok címét leírnátok?
2011. aug. 7. 10:34
8/22 anonim válasza:
Nekem az abszolút favoritom még mindig. Kedvenceimből rengeteg van, könnyebb lenne felsorolnom azt, ami kevésbé érint meg :D About a Girl, Dumb, Come As You Are természetesen... nem tudnék választani :D
22/L
U.i.: Már-már kezdtem azt hinni, kihalófélben lévő faj a Nirvana-rajongóké :)
9/22 anonim válasza:
Én szeretem őket, főleg Kurt-öt persze. Azért, mert nagyon jó zenét játszottak, nagyon jól át tudták adni az érzelmeket, néhány szomorúbb számból szinte érezni a szenvedést, és a heroint. Ezen kívül Kurt emberileg is nagyon szimpatikus, mert teljesen őszinte, tényleg a zenéért zenélt, és nem a pénzért. És én sok embert ismerek akik szintén szeretik őket, tehát nincs kihalóban a fajtánk.:D Viszont az sem igaz, hogy minden mai zene szar, csak jól körül kell nézni, és nem azt hallgatni, amit a média zúdít ránk. 15l
10/22 anonim válasza:
Ja és a kedvencem tőlük a Smells Like Teen Spirit, és az About A Girl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!