Guns N' Roses vagy Slipknot?
Figyelt kérdés
Melyiket szereted jobban?2011. aug. 6. 09:15
31/38 anonim válasza:
Ekkora emeletes baromságot már rég hallottam.. Komolyan azt hiszed, hogy Stevent a pofája miatt rúgták ki?! Nagyon tévedsz.. Olvass utána vagy valami. Megmondom neked, hogy Steve a legszerényebb a bandából és a legnagyszívűbb. Egyébként a Guns a kedvenc bandám szóval őket választom. :) De semmi bajom Slipknottal, sőt, van néhány számuk amit nagyon szeretek. :) 15/L
32/38 anonim válasza:
GNR , a slipknot meg csak egy szar , büdös majmok kibírhatatlan fos zenével, pusztuljanak meg.
33/38 anonim válasza:
Számomra a Slipknot, de persze mindkettőt imádom.
Akik szerint a Slipkot hulladék: mind profi és képzett zenészek több évtizednyi tapasztalattal a hátuk mögött, azokra a hangszínváltásokra amiket Corey csinál a legtöbb számban nagyon kevés énekes képes, Joey Jordison meg elismerten a világ egyik legjobb dobosa. Említettem hogy Grammy-t is nyertek?
34/38 anonim válasza:
személy szerint a slipknotot mondanám, bár mindkettőért oda meg vissza vagyok :D
13/l
35/38 anonim válasza:
A Guns'n'Roses-nál nem sok rosszabb együttes van az én szememben (legfeljebb csak az Insane Clown Posse). Slipknot a király! (Senki ne sértődjön meg a válaszomon, ez csak az én véleményem!)
36/38 anonim válasza:
De csak a régi Slipknot! Az új ugyanolyan sz..ar, mint a GNR!
38/38 anonim válasza:
Mindkettő, de a Slipknot-nak vannak rosszabb albumai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!