Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen jó rock/metál zenéket...

Milyen jó rock/metál zenéket ismertek?

Figyelt kérdés

Unom már a zenéimet. Tudnátok ajánlani olyan rock vagy metál zenét, amit ti is szerettek? :) Előadót és címet kérnék. A pozitív szavazat garantált. :D

De a következő együttesektől ne ajánljatok zenét, mert az összes számukat jól ismerem már. :)

Placebo, My Chemical Romance, Black Veil Brides, Tokio Hotel, Cinema Bizarre, Apoptygma Berzerk, Green Day, Linkin Park, Paramore.

Ja, és magyar zenék se kellenek, egytől egyig utálom őket. Köszi előre is. =)

2011. aug. 5. 17:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
lesz miből válogatnom. :D köszi!
2011. aug. 6. 10:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Children of Bodom, Avenged Sevenfold, Sonata Arctica, Dream Theater, In Flames,
2011. aug. 6. 18:51
 13/15 A kérdező kommentje:
mondjuk, direkt írtam, hogy számokat is kérek az előadótól, amit ajánlanátok, mert mondjuk k.rvajó. :D de most át kell nyálaznom az összes együttes egész diszkográfiáját... :/
2011. aug. 7. 17:44
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi! :) igen, tudom, ha több időm lesz, átnyálazom én az egészet, mert nyitott vagyok mindenre. köszönöm, jó számok, mennek a lejátszómra. ;D
2011. aug. 7. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!