Melyik énekesnő tud leginkább "szembeszállni" Lady Gagával?
Tudom,elég hülyén fogalmaztam. Mind zeneileg,stílusilag,hangilag értem.Szóval,hogy melyik az a másik énekesnő,aki Gaga után következik,mert most úgy olvastam angol magazinokban is,hogy ő a legnagyobb énekesnői ikon,sztár,csillag vagy akárhogy is fogalmazzak...Remélem értitek. Azt hiszem nyugottan mondhatjuk,hogy Madonna helyét átvette...Előre is köszi a válaszokat!
22N
Egyébként Ke$ha és Gaga is tudnak élőben, és rengeteg érzelem van a dalszövegeikben, nyilván aki elzárkózik az új dolgoktól, és képes mondjuk klipes dalok alapján ítélni az ezt nem tudhatja:)
Kérdező Beyonce ügyben teljesen igazad van, én is ezt vettem észre, pedig ő egy hatalmas tehetség, szerintem nincs szüksége ezekre a Gagás vonalakra:)
Xtina szintén fantasztikus, szerintem talán a legkiemelkedőbb a mostani énekesnők közül, Rihanna hangszíne sem akármilyen, viszont szörnyű élőben.
háát nem tudom talán Rihanna fogalmam sincs de az biztos hogy Amy Winehose "szembeszállhatott" volna vele .
R.I.P. Amy :(
Ez vicc,hogy a Gaga àtvette Madonna helyét.Ahogy màr előttem is ìrtàk,Madonna 82 òta màr 30 éve az iparban van,amit igen sikeresen hajt végre.Gaga csak egy olcsò replika.Egy egyszerű példával indoklom,Born this way dala erősen hasonlìt M Express Yourself dalára,ha van hallásod,akkor azonnal meglàtod,ahogy Madonna nyilatkozta,eléggé reduktìv.Viszont a magyar helyesìràs szabályait nyugoDTan olvasgathatod,nem fog megàrtani 22 évesen!;-)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!