Melyik énekesnő tud leginkább "szembeszállni" Lady Gagával?
Tudom,elég hülyén fogalmaztam. Mind zeneileg,stílusilag,hangilag értem.Szóval,hogy melyik az a másik énekesnő,aki Gaga után következik,mert most úgy olvastam angol magazinokban is,hogy ő a legnagyobb énekesnői ikon,sztár,csillag vagy akárhogy is fogalmazzak...Remélem értitek. Azt hiszem nyugottan mondhatjuk,hogy Madonna helyét átvette...Előre is köszi a válaszokat!
22N
Én a hülye öltözködése miatt írtam Kesha-t.
De tököm fog egy idióta sztáron vitázni, te jó ég ember, remélem szedsz valami nyugtatót, hogy így felhúzod magad egy olyan ember miatt, akit nem is ismersz.:D:D
Nem baj, engem megnevettetsz ;)
óó köszönöm, de nem kell, hogy imádj nincs rá szükségem;)
akkor ezt meg is beszéltük:D
még hogy ennek van stílusa,szerintem a stílus nem egyenlő az ízlésficammal... hova fejlődik ez a mai világ xD
nézz meg egy Nirvana felvételt és meglátod ki tudja beleélni magát jobban egy számba...
Köszi a válaszokat!Persze,még nem tudja felülmúlni Madonna munkásságát,de ő is ugyan így kezdte.Kimagasló tehetség volt.
Ha az utánozásra térek(nem folynék bele a vitátokba),érdemes rátérni Beyonce Run the World-jére. Imádom Beyoncet az tény,de szerintem szánalmas az az egész klip. "Gagásodni" próbál,de inkább ciki lett klip menő. Meglátszik,hogy az rendezte aki Lady Gaga Bad romance-ét... Egy sztár nem úgy tud fenn maradni a köztudatba ha egy nála jobb "szakmabelit" lekoppintja,hanem ha valami eredeti ötlettel rukkol elő. Hiába mondjátok,hogy Gaga másol,ha másol is nayon jól csinálja,mert egy külön jelenséget hozott létre. De vegyük akkor Beyoncet,ő egy az egyben lekoppintotta Gagát,ami nagyon feltűnő,de Gaga alapjába véve különc,figyelemfelkeltő,polgárpukkasztó dolgokkal áll elő. Viszont B. legújabb klipje... : http://www.youtube.com/watch?v=FHp2KgyQUFk&ob=av2e. Nos,Beyonce visszatért! :D :)
Ha még énekesnőről beszélek szerintem Xtina is nagyon jó.Olyan rekesztéseket és hajlításokat tud,hogy rengeteg énekes megirigyelheti. Bár akkor ugye már ott van Britney,Rihanna,Alicia,Leona.Ők is csodás énekesnők. Remélem nem zavar benneteket,hogy ennyire elemrültem a témában,de a valóéletben is ilyennel foglalkozom.Újságot szerkesztek/írok,bár még gyakornokként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!