A TENSON gitár márka jo?
Már van egy klasszikus gitárom de most szeretnék venni egy akusztikusat vagy egy ektroakusztikusat.
Nem szeretnék sokat kolteni rá, talaltam egy gitár csomagot:
TENSON ACOUSTIC GUITAR STAGE PACK BLACK nekem tetszik,31.000 Ft.
Megéri megvenni?
http://www.youtube.com/watch?v=uLCkQc7nhas
Elég jónak tűnik az árához képest, de ha rám hallgatsz akkor egy olcsóbb fendert esetleg ibanezt vagy epiphont veszel amik lényegesen jobbak.
egy ilyennel: [link]
vagy egy ilyennel : [link]
lényegesen jobban jársz.
Szintén csomagban vásároltam, de klasszikusat és első gitárnak. Két hónapig átható ragasztószaga volt. Tényleg olyan érzés volt, mint a szalagról hozták volna a gitárt. Lehet kellett volna a gyárban kicsit pihentetni, mint ahogy később említem, meg is lett az eredménye.
Ránézésre semmi baj nem volt a hangszerrel, de kb. egy hónap használat után a fogólap festése kopni kezdett, egy év után a faanyag is. Színre, állagra olyan, mintha egy nyárfa deszkát tettek volna fogólapnak.
Két év után pedig a nyak és a test ragasztása engedte el magát.
Összefoglalva: első hangszernek nagyon jó, mert olcsó, így kicsi a pénzügyi bukás, ha az ember meggondolja magát és mégsem akar gitározni. A hangja egyébként meglepően jó.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, és második gitárnak illik valami kipróbált márkát venni. Lehet még egy ötöst hozzá kell csapni, hogy a tok is beleférjen a keretbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!