Titeket ez nem idegesít? (LENT)
Figyelt kérdés
Az hogy ilyen fosom Justin Biebert feltöltöttek a youtubra maximum 1 éve és 600 millióan látták, és példaul az igazi zenét slipknot psyhosocial azt 3 éve töltötték fel és 32 millió az se kis szám de ma már a közönség a sz@rt szereti?2011. júl. 14. 02:17
1/7 A kérdező kommentje:
Aki nem ismerné: http://www.youtube.com/watch?v=Wws7mnMewPw&feature=relmfu vagy ittvan például ez is ezt is 30 millió http://www.youtube.com/watch?v=v_09wFxoaeQ
2011. júl. 14. 02:19
2/7 Inkog Nito válasza:
Mert a 3-15 éves lányok ezt az eszeveszett barmot hallgatják,csak mert ez a trendi...Látnád a koncert előtt a kordon alatt ott hasrafeküdve kukucskálnak csak hogy észrevegyék!Ezerszer megnézik,erőszakkal megnézetik másokkal,valamit tök sokan ezt a szart klippet linkelik be szivatásnak mint pld puruttyán hogy és kattins a képre egy jó számért!hasonlóan más külföldi oldalakhoz
4/7 anonim válasza:
Na ezekkel az átverésekkel találkoztam már én is :). Legmagyobb szerencsémre az osztályból senki se szereti justin biebert.
Slipknot nekem tetszik. De a Rammstein marad még a kedvencem a Linkin Parkkal egyvonalban :).
5/7 anonim válasza:
dettó így vagyok, mint az utolsó válaszoló (:
6/7 anonim válasza:
Először tisztába kéne tenni az igazi zene fogalmát :D
Abba a 600 millió nézőbe azért beletartoznak azok, akik csak azért kattintottak a videóra, hogy mocskolódó kommenteket írjanak, illetve lenyomják a nem tetszik gombot...
7/7 anonim válasza:
engem az idegesít, h ez a b*uzi a nyávogásával annyit keres már most, amennyit és soha az életbe nem fogok keresni. ha bíbörke egy pattanásos, dagi gyerek lenne már nem lenne olyan nagy szám. gyűlölöm, utálom. beképzelt majom, aki a nyávogásából él..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!