A Quimby szerintetek külföldön is megállná a helyét?
Szerintem ha nem magyar zenekar lennének, nem Mo.-ra születtek volna, hanem mondjuk Angliába, akkor simán lennének olyan híresek, mint most itthon, de legalábbis egy ismert brit zenekar lennének :) - De ez csak az én véleményem.
(Valaki írta, hogy a Quimby szövegei értelmetlenek, nagy szavak egymás után - hát szerintem meg pont nem :) Számomra egyáltalán nem értelmetlenek. Költőiek. (A Hiperkarma még ilyen, mármint a szövegek tekintetében.)
(Valaki írta, hogy a Quimby szövegei értelmetlenek, nagy szavak egymás után - hát szerintem meg pont nem
Képzeld, én írtam, és a Hiperkarma a kedvenc magyar együttesem.
Szerintem lehetne sikerük, nem túl nagy persze, mint az olyan előadóknál akiket nem egy producer talált ki, hogy pénzt csináljon belőlük, mert ugye a média csak azokat nyomja mindenhonnan, de szerintem akkora sikerük lehetne mind a többi underground zenekarnak.
Amúgy azzal teljesen egyetértek, hogy Nick Cave és Tom Waits hatott rájuk, de ez inkább a korai számokra volt jellemző. Szerintem most már kialakult a saját stílusuk. Amúgy meg Nick Cave számait nem lehet senkivel összehasonlítani, zeneileg se, de a szövegeket pedig végképp nem mivel az már sokkal inkább irodalom. Nem csoda, hogy irodalom professzor. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!