Van esélyem bejutni a szórakozóhelyekre?
Figyelt kérdés
15éves vagyok és elszeretnék menni a Bed Beach-be vagy Coronítába :)
És lehetséges lenne hogy be is jutok? :D Lány vagyok és nyílván idősebbnek látszódom mint 15 :D
De ha idősebb fiúkkal mennék,akkor nagyobb az esélye hogy bejutok?Vagy az lényegtelen.?
2011. júl. 10. 15:17
1/3 anonim válasza:
jah,sztem bejuthatsz.az én ismerősöm 14 évesen ment be.xd és ő is időseb fiúkkal.az a lényeg,hogy jó nagy magassarkúd legyen,és jól ki legyél sminkelve.
2/3 A kérdező kommentje:
Az alap ;) szal igazából úgy nézzek ki mint egy kurv@..csak ennyi,igaz? És már bent is vagyok!
És a személyivel mivan? :O
2011. júl. 10. 22:40
3/3 anonim válasza:
én is 15voltam mikor tavaly mentem először, akkor nem kérték, de most márciusba mentem már 16voltam, kérték, de volt nálam 18as. de pl Coro Caféba diákit nem fogadnak el csak személyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!