Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Chris Brown vagy Jason Derulo?

Chris Brown vagy Jason Derulo?

Figyelt kérdés

1.Kinek vannak jobb számai

2.Kinek jobb a stílusa

3.Ki a helyesebb

4.Kinek jobb a hangja ?

Chris: http://www.youtube.com/watch?v=3mC2ixOAivA

Jason: http://www.youtube.com/watch?v=2CGF_Z3yZAo

2011. júl. 8. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:

hát inkább Jason Derulo!szerintem jobb a stílusa!Nekem Chris Brown egy kicsit erőltetett!

ja és annyira nem bírom amióta megverte Rihannát!

neked ki a kedvenc?:P

2011. júl. 9. 11:49
 2/7 A kérdező kommentje:
nekem most Chris a kedvencem. :D de am Jasont is szeretem. és azt hallottad, h megint randizgatnak Rihannával? :D
2011. júl. 9. 12:23
 3/7 anonim válasza:
41%
Nekem Chris brown, de nemértem még midndig ezen lovagolnak pedig má belett bizonyitva hogy rihanna harcolta ki magának hogy chris megüsse ezt kivánta szereti a szadomazó szex-et hogy ütik meg verik:D nemértem miért kell még ezek után is elitélni amikor ő nem tett semmit! És nem csaj vagyok hanem fiu..Chris azért joban tud táncolni ,de jason derulonak is nagyon teccik a hangja meg a tánc tudása..de inkább Chris!
2011. aug. 12. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
első vagyok:az egy dolog hogy szereti a vadabb szexet meg hogy ő kérte, de azért nem kellett volna úgy elverni!
2011. aug. 12. 22:25
 5/7 anonim válasza:
Miért ha a csajod azt kéri h üss és verj akkor?:D Amugy meg emelett ki is harcolta hogy megverje chris ütötte rihanna meg leis köpte ez volt fenn twitteren vagy 30 percig aztán észhez kapott a kiscsaj és leszedte, de ez épp elég volt arra hogy az egész világ megtudja:):)
2011. aug. 13. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Rihanna sem volt eszénél, mikor azt kérte hogy verje meg,(az egy dolog, hogy szereti a vadabb szexet) mikor leköpte Chris Brown-t akkor ott kellett volna neki elhagynia Rihannát és nem összeverni!

De ezen kár vitatkozni, úgyis ők tudják, hogy mi történt!

utolsó előtti voltam!

2011. aug. 13. 22:57
 7/7 anonim válasza:
Tudom h ez már régi, de nekem Jason mindig nagyon bejött külsőre, és a hangja is atom jó. SZTEM
2021. aug. 3. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!