Milyen nevet adnátok egy bulinak?
Figyelt kérdés
Olyasmi kéne amit könnyű megjegyezni, jól hangzik. Ilyen változatos zenevilágú buli lenne.2011. júl. 4. 15:17
4/7 anonim válasza:
a buli témájával kapcsolatos. persze csak ha van témája. pl ha görög istenes stílusban nyomnátok, TógaParty. de ha nincs különösebb témája, akkor csak van vmi oka, h miért rendezitek meg. pl ha szülinap, teszemfel 18., szellemes lehet akár a Sweet18Party. ha épp 15, akkor meg Sweet15Party. Viszont ha évzáró, akkor magátólértetődően ÉvzáróBuli. Nehéz így, h nem ismerjük az inditékát a bulinak:S Persze gondolom, h nem az lenne a téma, amiket írtam, csak pl-knak szántam, h a neveket mire lehetne alapozni. Vmi info még a buliról?
5/7 anonim válasza:
előző:
a 'sweet' jelzőt csak a 16. szülinaphoz szokták tenni
6/7 anonim válasza:
előző:
tudom:) csak próbáltam szemléltetni, hogy akármilyen téma is, valamit ki lehet rá találni, vagy normális buli név, v kicsit szellemesebb. ezért írtam így: "pl ha szülinap, teszemfel 18., szellemes lehet akár a Sweet18Party."
de tudom, és igazad van:)
7/7 A kérdező kommentje:
igazából, csak úgy buli, és ilyen jól menő rock pop jazz számok mennének
2011. júl. 26. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!