Mi ez a nagy néger és cigány zene imádatt Magyarországon?
Hadd idézzek neked:
"Cops give a damn about a negro
Pull the trigga, kill a nigga; he's a hero
Give the crack to the kids - who the hell cares?
One less hungry mouth on the welfare..."
(Tupac - Changes)
Lefordítva:
A zsarukat sz*rt se érdeklik a fekák
Ha meghúzza a ravaszt és megöl egy n*ggert, egyből hősse válik
Crack-at adnak a gyerekeknek - ki a francot érdekel?
Egyel kevesebb éhes száj a megélhetés szélén...
Ha ezek a sorok erőszakra buzdítanak, akkor te valami hihetetlen elvakult ember vagy.
Mellesleg egy reggeatón, hiphop, rap, vagy rnb stílusú zenére lehet táncolni. Te elmész egy metal koncertre, csak pogózol és a fejedet rázod. Lehet, hogy én is beszűkült látókörű ember vagyok, de ennek mi értelme?
14:19es
Ismerem a rap zenét,de 90% ban arról szól amitt én írtam.(főleg a gengszer rap,és a nagytöbbség azt szereti)persze elismerem,hogy vannak normális rap zenék.
"Kevesebb rap zenét hallgas kisfiam és nem lessz ilyen bunkó a stilusod :)"
Egyáltalán nem vagyok bunkó, de te a kommentjeid alapján az vagy, én csak az igazságot mondtam meg. 25 éves vagyok és már 15 éve rapzenét hallgatok.A rap kultúrát ad ,a metál az nem, amelyben össze vissza üvöltöznek! Mondjuk az Ektomorf nekem tetszik és az is trash metal, de abba van is érzelem, és nem is érdekel, hogy cigányok.
Nem dédelgetek én senkit, de abból amiket leírtál, az látszik, hogy te sem vagy különb. Én sem szeretem alapjában véve a cigányokat, ha valaki belém köt, úgy jártam, max visszavágok, és győzzön az erősebb. De az hogy egy névtelen oldalon fikázod őket, mennyit segít a helyzetünkön? Ahogy ismerem őket, pont olyanok, hogy ha ezt elolvassák, még jobban felszívják magukat, és csak azért is belekötnek bárkibe, aki fehérebb náluk. Persze tisztelet a kivételnek.
Lényeg hogy semmi értelme a hülyeségednek itt :D állj ki, és neveld őket tisztességre
kérdező már megbocsáss, de... én metál zenét hallgatok, mint te! Nem csak trash, hanem mindenféle heavy, death metált, és a hardcore fajtáit sem vetem meg. A rockot is nagyon szeretem.
Remek magyar együttesünk a Depresszió nevű zenekar, a zenéikben annyi a mondanivaló, hogy azt első hallgatásra fel sem fogja az ember. Persze vannak kivételek, de a számaik 90%a komolyan elgondolkodtató. Ezt csak így ideírtam.
Viszont én szégyellem magam a helyedben, hogy ennyire beszűkült látókörű vagy, a te fajtád alapján ítélik meg a metálosokat, és persze hogy bunkó parasztnak gondolnak először engem is, és még sok mást is... Igen, én ilyen zenéket hallgatok, de mielőtt lefikázom más zenéjét, meghallgatom azt is, és az alapján döntöm el, hogy a mondanivalója értelmes-e, vagy sem. Te ezt sajnos nem teszed meg.
Minden műfajban vannak jó és rossz zenék. A leg darabolósabb death metálban is vannak olyan zenekarok akik erőszakra buzdítanak, és vannak akik pont hogy az ellen. Ki kell hogy ábrándítsalak, a rap zenében is teljesen ugyan így van. Hallgass meg egy párat. Könyörgöm. Nem akarok neked rosszat.
Az meg, hogy a sok magyar csak cigány köcsögökkel dugatja magát halomba, hogy aztán 16 évesen kiégjen, hát egészségükre. Nem mondom magam rasszistának, de ha netán lányom lesz valamikor, és hazaállít egy nap egy cigánnyal, és nem a normális fajtából származik(mert hogy tisztességes cigányt is ismerek) szerintem szanaszéjjel verem a csávót, meg a kisjánynak is kifog járni egy nyakleves. EHEZ VISZONT A ZENÉNEK ROHADTUL NINCS SEMMI KÖZE!!! NE KEVERJÜK IDE! Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!