Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ez a nagy néger és cigány...

Mi ez a nagy néger és cigány zene imádatt Magyarországon?

Figyelt kérdés
Mindenfele az utcán azt lehet láttni és hallani,hogy megy a sok fiatal és ordit a telefonukból a néger vagy cigány rap-zene. A fiatal kis magyar csajok egyszerre 2cigány sráccal járnak,stb... (de mindenfelé ezt látom az országban)
2011. jún. 28. 12:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
2011. jún. 28. 18:10
 12/26 anonim ***** válasza:
20%
a nagymagyar kisfiúnak meg üzenem, hogy az imádat-ot egy t-vel írják:)
2011. jún. 28. 20:39
 13/26 anonim ***** válasza:
A roma jelzőt maga a roma nyelv használja a saját népének a szólítására, a cigány szó hivatalosan nem használható 2000-től, mert ekkor jött törvénybe a Roma jelző, mert egyszerűen ez a szebbik megszólítás. Nincs rasszista háttere, a barátaim szólíthatnak engem cigánynak, cigónak stb. A négernek se mondhatod a szemébe hogy nigger, ők hívhatják egymást így de más nem.
2011. jún. 28. 20:40
 14/26 A kérdező kommentje:

20:39es

Rohadtúl nem érdekel Magyarország,mert televan cigányokkal.Lehet,hogy nem a legjobb a helyesírásom,de én legalább tudok tisztességesen viselkedni,nem úgy mint az általad dédelgetett cigányok.

Nem tudom mi kéne még nekik? Eltartjuk őket,ők meg cserébe:beszólnak,megverik,meglopják a Magyarokat :(

Kutya nemszól hozzájuk,de mégis ba..latnak mindenkit.

2011. jún. 29. 05:39
 15/26 anonim ***** válasza:

Steven: A "romák" kifejezetten sértőnek tekintik ha leromázzák őket, ők cigánynak mondják magukat.

A kérdésre válaszolva, a néger zene nem csak a rap, de ott is van nagyon sok eléggé elismert előadó pl. Mos Def és őt azért szerintem nem nagyon hallgatják ilyen tizenévesek, mert nem értik meg a mondanivalóját, túl komoly nekik még. Különbséget kell tenni rap és rap között és ezért kéne egy kis tájékozottság nem csak úgy véleményt alkotni, hogy nem ismered a műfajt. Én speciál nem hallgatok az utcán semmit, mert zavaró lehet más embereknek.

2011. jún. 29. 13:23
 16/26 anonim ***** válasza:
70%
Ami az utcán történő zenehallgatást illeti, nekem se jön be, a rap-et szeretem, de nem kötöm mindenki orrára azzal hogy hangosan engedem nyilvánosan, akkor ott a fülhallgató és kész. A rap-et már nem lehet kitörölni a világból, úgy mint a hip hop-ot, a jazz-t és még sorolhatnám, ez már örökké való, de a roma zene is Bangó Margit a magyarok öröksége és Petőfi díjas.
2011. jún. 29. 14:12
 17/26 anonim ***** válasza:
6%
Azta, még ilyet, hogy nincs jelentése a rap-nek? Hol élsz te, fiam/lányom? Attól hogy te elvakult nagymagyar skinhead fajgyűlölő vagy, attól a rap-nek sokkal több jelentéstartalma van, mint bármelyik általad nagyra tartott idióta sátánista/punk/nagymagyar zenének. Itt nem 50 Centre és hasonszőrű divattársaira kell gondolni, de ha vennéd a fáradtságot és tisztességesen leforítanál egy Tupac vagy Ice Cube számot, egyből rájönnél, hogy sokkal nagyobb jelentése van, mint annak, hogy vissza nagymagyarországot. És ha nem lennél ilyen beszűkült elméjű, láthatnád, hogy sok néger kölyök ezekből a zenékből merít erőt, és csakis ezek miatt tudják valahogy túlélni a gettót... Míg te otthon ülsz, és anyukád kiskanállal etet meg Suzukival fuvaroz, addig nekik már 5-6 évesen azon kell gondolkodni, hogy mi lesz, ha holnap megölik a szüleit.
2011. jún. 30. 01:12
 18/26 A kérdező kommentje:

""addig nekik már 5-6 évesen azon kell gondolkodni, hogy mi lesz, ha holnap megölik a szüleit.""

Mi a fa..ért szaporodnak??? Normális ember nemszűl gyereket a gettóba.

UI:nagyon nagy mondani valója van a rap-nek: erőszakra,menősködésre,nagyzolásra,buzdít.(igazi cigány életérzés)

Én thrash metált halgatok (slayer,sepultura,kreator,stb...),az is az erőszakról szól,de nem buzdít rá hanem éppen,hogy....

2011. jún. 30. 07:25
 19/26 anonim ***** válasza:
5%
Ennyire beszűkült agyad, hogy lehet te idióta? Egyáltalán nem az erőszakra buzdít!!! Ajánlom figyelmedbe a Punnany Massif számait, aztán lehet pofázni. Trash Metal hahaha, az buzdít legjobban, mivel nem egy két számot hallottam olyan "stílusú" előadóktól mivel utánanéztem és csak úgy alkotok véleményt másról. De kinek akarok én bizonyítani, maradj csak idióta, mert az ilyen idióta agymosottak ezt nem érthetik.
2011. jún. 30. 11:48
 20/26 A kérdező kommentje:

""De kinek akarok én bizonyítani, maradj csak idióta, mert az ilyen idióta agymosottak ezt nem érthetik.""

Kevesebb rap zenét hallgas kisfiam és nem lessz ilyen bunkó a stilusod :)

2011. jún. 30. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!