Eléggé, de ha eleget iszol fel sem fog tűnni. :) Egyébként meg pont az lenne a lényeg, hogy tombold ki magad.
2011. jún. 27. 20:24
2/15 anonim válasza:
Ha nagy koncertre mész mint pl Tankcsapda, ACDC) akkor bizony nagyon nagy.ha melletted ordít valaki azt sem hallod:DD ha meg egy kis városi presszóba van egy kis banda akkor az nem annyira hangos :D
2011. jún. 27. 20:24
3/15 anonim válasza:
Eléggé az. mi Magna cum laudén is ordítottunk egymás fülébe. :D Nemmég tankcsapdán :D
2011. jún. 27. 20:27
4/15 anonim válasza:
brr :S hát. ha az első sorokban állsz mindenképp érzed a szívedben a dobot, és nem csak szimbolikusan értem. utána fél napig zúg a füled. sőt, állítom nekem a koncertek nem kis szerepet játszottak abban hogy mára erőteljesen búg a fülem alapjáraton is :S
ahoz tudom hasonlítani, hogy egy erős zúzós szám közben TALÁN megérti a melletted álló amit a fülébe ordítasz..
de ez az egész akkor értendő ha elől állsz. am optimális.
2011. jún. 27. 20:29
5/15 anonim válasza:
Eléggé hangos, de nagy élmény egy koncert. Én pl 2 órán át nem hallottam a jobb fülemre, igaz 1,5-2 méterre álltam a hangfaltól. Hangerőre kb egy légkalapács, de kicsit hangosabb is lehet...
2011. jún. 27. 21:01
6/15 anonim válasza:
pff az nagyon durva :O ne álljatok a hangfal elé! egy életen át bánhatjátok! :S
2011. jún. 27. 21:06
7/15 anonim válasza:
Középre kell állni, nem a hangfal elé.
És igen, egy rock koncert pár percen belül tud maradandó hallás károsodást okozni, és okoz is. De hát kb mindenkinek van ilyen, nem olyan vészes.
A zenészek negyede hallás károsult valamilyen szinten.
2011. jún. 27. 21:34
8/15 anonim válasza:
Együttestől is függ. Pl. tavalyi Rockmaratonon 'Kalapács' nem volt annyira hangos (legalábbis egy aátlag rock/metál koncerthez képest), míg a Mayhem koncert óta a mai napig nem 100%-os a fülem. :)
2011. jún. 27. 23:31
9/15 anonim válasza:
attól függ mi az. a motörhead és a twisted sister is betolt a színpadra 6 meg 7 marshall tornyot ( 1 fej, 2 100 wattos láda) , + még a színpadi hangfalak. sokan állítják, hogy süket vagyok...:) nem tagadom.
2011. jún. 28. 09:55
10/15 A kérdező kommentje:
Nem ilyen kis presszókra gondolok, hanem komoly nagy világszínvonalú koncertekre. Pl Metallica AC/DC Rammstein SLayer Iron Maiden.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!