Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a gitárszettről?

Figyelt kérdés
Ha lehet csak hozzáértők véleményét kérném!
2011. jún. 27. 16:02
 1/6 anonim válasza:
Hol a link?
2011. jún. 27. 16:05
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

Bocsi

2011. jún. 27. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Helló.

Hát nemtudom én a helyedben nem venném meg. Ha kezdő vagy akkor jó lenne, de gondolom nem úgy tervezed hogy egy év múlva cseréled. Ha otthon akarsz zenélni, és van a számitógéphez hangfalaid, akkor következőt teheted :

veszel egy effektert, ami nemdrága és jó dolog (megjegyzem az erősitőn nemtudod a hangzást állitani, rockosról, pl metálosra), aztán veszel egy jack kábelt és egy jack "elosztót" (nemtudom hogy nevezik), és még egy kis kábelt ami 3,5mm-es és a számitogépbe a hangkártyába bedugod, a végét a jack elosztóba, azt az effekterbe és a másik jack kábelt szintén az effekterbe. és szól a gitár. :D

De visszatérve a gitárhoz, szerintem egy Squier jobb választás lenne!

2011. jún. 27. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

Persze nem kell feltétlen ujat venni mert az már kicsit drágább. Amúgy is a használt gitár jobban be van futtatva. De ha használtan veszed vigyél magaddal hozzáértő embert! Mert ha kezdővagy átvágnak..

Ez csak egy jó tanács volt, nemkell rá hallgatni, vagy megfogadod ,vagy nem :)

2011. jún. 27. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Én a hejedben nem csomagban venném .Általában csomagba selejtes gitárokat tesznek(ezt nekem hangszerboltba mondták)

A használt gitár jó ötlet.Én igy spóroltam 200 Eurót.

Erősitőt meg vehetsz valami egyszerü 20-25w-ost is ami nem ojan nagyon drága.Ezek a startocaster másolatok esetleg Klinbe(nem tudom hogy irják hejesen) az az torzitás nélkül a jók.Esetleg ha Cort ot veszel az jó azt mondják(ST-ek közül)

2011. jún. 27. 23:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. sikerült meggondolnom magam.. nem fogok csomagban venni...
2011. jún. 28. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!