Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a gitárszettről?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 31. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Szettet nem ajánlok.

Ha kezdő vagy, akkor talán egy akusztikus egyszerűbb, de elektromosból is van jobb megoldás. Ha újabb laptopod van, vagy asztali géped nem integrált hangkártyával, rá tudod dugni a gitárt, és játszhatsz fülessel, feleslegessé válik az erősítő, főleg a hangológép (annak eleve nincs sok értelme). Szintén, ha kezdő vagy, a pánt sem kell, ülve sokkal könnyebb játszani.

Tehát, ez 50 ezer ft, és tele van felesleges dolgokkal. Inkább költs 50 ezret magára a gitárra, még pár ezerért kapsz tokot, kábelt meg pengetőt hozzá, és sokkal jobban jársz.

Házhozszállítósdival pedig véletlenül se állj szóba, egy telefont még meg lehet úgy venni, de gitárt semmiképp. Fogd a kezedbe, kérd, hogy állítsák be a te ízlésedre, ha nem tetszik valami, stb.

Én is beleestem ebbe a hibába, mikor elektromost vettem, igaz én nem szettet, hanem külön gitárt és erősítőt vettem. Az erősítőt csak élő zenéléskor használom, itthon soha. Nekem is majdhogynem felesleges volt. Amúgy 9 éve gitározok, 3 gitárom van, szóval nem beszélek a levegőbe :)

2011. márc. 31. 18:45
 2/3 Olga néni ***** válasza:
Én mondjuk erősítővel gyakorolok (Peavey backstage 30), de szettet semmiképpen nem vennék. Az ember inkább válogassa össze maga a neki tetsző dolgokat, egy szettbe beleraknak olyat is, amit nem biztos, hogy megvennél. A hangológép kezdőknél azért nem árt. Tényleg fogd a kezedbe a gitárt, fontos, hogy neked jó legyen! És ha az első gitárod, hívj el egy rutinos gitárost, aki felhívja a figyelmed a fontosabb dolgokra a vásárlásnál!
2011. ápr. 1. 11:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben kösz! Akkor átgondolom!
2011. ápr. 1. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!