Szettet nem ajánlok.
Ha kezdő vagy, akkor talán egy akusztikus egyszerűbb, de elektromosból is van jobb megoldás. Ha újabb laptopod van, vagy asztali géped nem integrált hangkártyával, rá tudod dugni a gitárt, és játszhatsz fülessel, feleslegessé válik az erősítő, főleg a hangológép (annak eleve nincs sok értelme). Szintén, ha kezdő vagy, a pánt sem kell, ülve sokkal könnyebb játszani.
Tehát, ez 50 ezer ft, és tele van felesleges dolgokkal. Inkább költs 50 ezret magára a gitárra, még pár ezerért kapsz tokot, kábelt meg pengetőt hozzá, és sokkal jobban jársz.
Házhozszállítósdival pedig véletlenül se állj szóba, egy telefont még meg lehet úgy venni, de gitárt semmiképp. Fogd a kezedbe, kérd, hogy állítsák be a te ízlésedre, ha nem tetszik valami, stb.
Én is beleestem ebbe a hibába, mikor elektromost vettem, igaz én nem szettet, hanem külön gitárt és erősítőt vettem. Az erősítőt csak élő zenéléskor használom, itthon soha. Nekem is majdhogynem felesleges volt. Amúgy 9 éve gitározok, 3 gitárom van, szóval nem beszélek a levegőbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!