Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Slipknot vagy Limp Bizkit?

Slipknot vagy Limp Bizkit?

Figyelt kérdés
Melyik jobb,
2011. jún. 27. 00:28
1 2 3
 11/28 anonim válasza:

Már a kérdéssel is gond van, hogy melyik a jobb. Mert nincs olyan, hogy 'jobb'.

Szerinted a Limp Bizkit a jó, más szerint meg az a rossz.

Sose fogja senki eldönteni, melyik a jobb.

2011. júl. 1. 13:30
 12/28 anonim ***** válasza:
38%
A kettő közül Limp Bizkit.
2011. júl. 1. 13:42
 13/28 anonim ***** válasza:
A Limp Bizkit számomra jobb és izgalmasabb zenét játszik. A Slipknot-ban az a rossz, hogy túlságosan komolyan veszik magukat. Szerintem nem jó, ha egy zenekar túl komolyan veszi magát. A zene az önkifejezés mellett a szórakozásról is kell hogy szóljon. A Bizkit-nek viszont ha figyelitek a szövegeit, tele van öniróniával és poénokkal.
2011. júl. 1. 13:57
 14/28 anonim ***** válasza:
Limp Bizkit
2011. szept. 20. 17:52
 15/28 ktriga99 válasza:
Sátánista szemét?! ember ki tud olyan jól dobolni mint jordison? ki olyan durva gitáros mint mick tompson és a számaik egyáltalán nem sátánisták
2012. jan. 26. 14:12
 16/28 anonim válasza:
Igazat adok ktriga99 szerintem is így van és amugy is kinek melyik jön be.Valakinek ez a jobb valakinek meg az.
2012. jan. 27. 18:35
 17/28 A kérdező kommentje:
Travis barker lekörözi jordinsont.
2012. jan. 30. 14:58
 18/28 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy a SlipKnoT a jobb!!! Ebbe nincsen semmilyen sátánista baromság, egyszerűen ijesztőek akarnak lenni. De egyébként is nem azokat kell nézni, hogy miket írnak róluk, ha nem a zenéjüket kell hallgatni. pl.:Wait & Bleed, Eyeless, Duality...
2012. ápr. 13. 15:40
 19/28 anonim ***** válasza:
30%
Még hogy nincs benne sátánista baromság. Az egész stílusuk SÖTÉT jellegű! Olyanok mintha egy horror filmből jöttek volna elő. Én mondom, ebben el van rejtve a sátánizmus, ennek több bizonyítéka is van, például van olyan koncertjük, ahol az egyikük egy töviskoszorút visel, ezzel meggyalázva Jézust, tehát ez már a sátántól ered. A The rasmus nevű együttesről sem fogadták el azt a tényt, hogy vannak dalaik amelyekben a szöveggel démonokra céloznak, és mikor a frontemberről kiderült hogy gondjai vannak, mivel állítása szerint szellemek zaklatják, máris több rajongójuk hagyta el a bandát. Ennyit erről, nem akarok senkit sem megbántani, csupán leírtam amit akartam,tudtommal azt meg lehet, mivel demokrácia van. :)
2012. ápr. 13. 19:54
 20/28 anonim ***** válasza:
2012. júl. 19. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!