Falunapon ciki karaokézni, ha tanár vagyok?
26 vagy??!! akkor nyomás karaokézni:D azt hittem,hogy vmi 60 éves elhízott matektanár vagy:D
amúgy hidd el,ettől csak még jobban bírnak majd a tanítványaid.13/L
Nem sok rosszabb dolgot tudok elképzelni annál, mint úgy visszagondolni egy (meg nem élt) élményre, hogy "Mi lett volna ha...?"
Mi lett volna, ha kiállok?
Mi lett volna, ha eléneklem?
Ugye te sem szeretnéd, ha a karaoke est után ilyesmin őrlődnél?
Akkor meg menj és csapasd!:D
S nagyon fontos, hogy amikor énekelsz, felejtsd el, ez épp hogy hangozhat, mit gondolnak. Csak saját magadra figyelj, légy a mostban; a jelen pillanatot éld meg. Amennyiben így sikerül átélned, s átadnod magad a szabadság érzésének, már mindegy is hogy énekelsz, közönséged úgyis leveszi az a felhőtlen, mennyei életérzést, aminek az eléréséhez ők sosem merték megtenni a kezdő lépést, s mindenképp sikert aratsz;)
Majd írj, kérlek, mennyire jól sült el!
Sok sikert!;)
Előző vagyok, 12.45-ös
Neked kell eldönteni, te életed a saját életedet, vagy mások élik azt helyetted!?
Amúgy meg ahogy olvasom, itt eddig mindenki biztatott!;)
Itt igen, de otthon nem. Sajnos bárkit megkérdezek, közeli vagy távoli családtag/ismerős, mindenki úgy véli, hogy ciki oda kiállni. Kicsit bánom, hogy nem mentem, de jövőre más lesz.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást és a biztatást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!