Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Dokken-ről...

Mi a véleményetek a Dokken-ről? Szeretitek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 11:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

16/l

Ugye, hogy ugye...

Bár én betudom a hangszál műtétjének, de ha ezt is nézzük, akkor is kifogott rajta az idő.

Nem baj, én így is szeretem :)

2011. aug. 10. 14:41
 12/23 A kérdező kommentje:

Jöhetnének Mo-ra :)

Amúgy olyan kár hogy Don és George nem igen bírja egymást és ezért nem álltak össze újra :(

És hol laksz?:D

2011. aug. 10. 14:54
 13/23 anonim ***** válasza:

Miskolci vagyok, te ?

Amúgy voltak, 2007-ben :D Szóval jöhetnének megint, de én akkor is hiányolnám Lynchet. Mostani gitáros sem rossz, de én megérzem a hiányát.

Amúgy klippet szoktál nézni ? Főleg a régebbiekre gondolok. Szerinted milyenek ? Én néha halálra nevetem magam Don mozgásán :D Jó énekes, de vacak mozgása van :D

2011. aug. 10. 15:00
 14/23 A kérdező kommentje:

Szolnok.Jól nézel ki?:D(nem muszáj válaszolni)

Szoktam persze.Kicsit viccesek de hát most ez van nekem még mindig jobban tetszik mint a mostani szarok :)

amúgy ami nekem nagyon odabasz az Lynch 2.55-től http://www.youtube.com/watch?v=CWntxpcq9FI

2011. aug. 10. 15:04
 15/23 A kérdező kommentje:

Szolnok.Jól nézel ki?:D(nem muszáj válaszolni :P)

Szoktam persze.Kicsit viccesek de hát most ez van nekem még mindig jobban tetszik mint a mostani szarok :)

amúgy ami nekem nagyon odabasz az Lynch 2.55-től http://www.youtube.com/watch?v=CWntxpcq9FI

2011. aug. 10. 15:04
 16/23 anonim ***** válasza:

Jó, hát nem is azért mondtam. Meg én azért szeretem nézni, mert Don akkoriban baromi jól nézett ki, dehát ezmár megintcsak egy lányos dolog...

Én nem tudom amgamat megítélni, kaptam már hideget is meleget is. Miért, te helyes vagy ?;)

Én a szólói között nem szoktam különbséget tenni, én szeretem mindegyiket. Kevés banda van, ami belőlem olyan érzéseket vált ki, hogy azzal fekszem, azzal kelek. Ők ilyenek :D

2011. aug. 10. 15:10
 17/23 A kérdező kommentje:

Jogos.Én se nagyon ítélkezem de hát ő megvagyok elégedve magammal :P

Egyébként még miket szoktál hallgatni?Ossian esetleg?:)

2011. aug. 10. 15:13
 18/23 anonim ***** válasza:

Őket például pont nem szeretem :D

Akiket hallgatni szoktam: Helloween, Hammerfall, Scar Symmetry, Opeth, Kamelot, Blind Guardian, Amorphis, a másik szívem csücske: DIO, Within Temptation, Nightwish, Kerecsensólyom, Eluveitie

De ha nem haragszol, most nem írtam le mindet :D

És te ?

2011. aug. 10. 15:18
 19/23 A kérdező kommentje:

Kár :D

Nem baj kb a felét nem is ismerem :)

Amúgy a Dokken-től van kedvenc mondatod?

Ja és szeretem még az Ossiant ACDC-t Firehouse-t stb

2011. aug. 10. 15:25
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy melyikre írtad, hogy nem ismered, de ha bejön a Dokken, akkor a Hammerfall, Helloween, Blind uardian is tetszeni fog.

Mármint dalszövegből ? Persze, hogy van:

"Clouds roll by as I look to the sky

And then the feeling comes, it comes on again"

"Breaking the chains around you

Nobody else can bind you"

Neked ? :D

2011. aug. 10. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!